Vadócz-gól, Dzsudzsák-assziszt, parádés találatok - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2012.10.22. 11:38
Vasárnap is számos izgalmas labdarúgó-mérkőzést rendeztek. Dániában Vadócz Krisztián negyedik gólját is megszerezte, míg Oroszországban Dzsudzsák ismét gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez. Angliában továbbra sincs meg a QPR első győzelme. Olaszországban a Tőzsér Dániel nélkül játszó Genoa 15 perc elteltével 2–0-ra vezetett hazai pályán a Roma ellen, a végén mégis 4–2-es vereséget szenvedett. Az Inter magabiztosan nyert a Catania ellen. A spanyol élvonalban Míchel hatalmas lövésével nyert bajnokit a Levante, az Atlético Madrid pedig Falcao mérkőzés végi találatával győzött. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Queens Park Rangers hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Evertonnal.

QUEENS PARK RANGERS–EVERTON 1–1


Queens Park Rangers 1-1 Everton FC by anythingtoday

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának záró meccsén a Hajnal Tamást foglalkoztató Stuttgart 1–0-ra nyert Hamburgban.

HAMBURG–STUTTGART 0–1


Hamburg 0 - 1 Stuttgart by anythingtoday

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában az Atlético Madrid Radamel Falcao 90. percben szerzett góljával nyert a Real Sociedad vendégeként. A Real Zaragoza Pintér Ádám nélkül 2–1-re legyőzte a Granadát. A Levante idegenben nyert Míchel Herrero hajrában szerzett góljával a Getafe ellen.

REAL SOCIEDAD–ATLÉTICO MADRID 0–1


[www.online-soccer.ru] Real Sociedad 0-1... by all-goals

GRANADA–ZARAGOZA 1–2


GRANADA 1 - ZARAGOZA 2 tvgoals.net by tvgoals1

GETAFE–LEVANTE 0–1


Lev1 by SpheraChannel

Az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén a Cagliari hazai pályán minimális különbségű győzelmet aratott a Bologna felett. Az Inter hazai pályán 2–0-ra győzött a Catania ellen, a Chievo és a Fiorentina ikszelt egymással.

Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva Alekszandr Kokorin duplájával 2–1-re legyőzte idegenben a Mordovija Szaranszkot. A második gól előtt Dzsudzsák Balázs adott be a bal oldalról, csapattársa pedig nagy erővel fejelt a kapu jobb oldalába.

MORDOVIJA SZARANSZK–DINAMO MOSZKVA 1–2 (DZSUDZSÁK GÓLPASSZA)

A dán labdarúgó-bajnokságban szereplő OB Odense középpályása, Vadócz Krisztián a 13. fordulóban a Midtjylland otthonában szerzett vezetést, miután egy lepattanó lövést követően a kapuba gurította a labdát. Ám az Odense nem nyert, mivel a hazaiak a 97. percben egyenlítettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik