Tchité zseniális ollózása, fifikás Lamela-gól - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2012.10.29. 11:56
Vasárnap is számos izgalmas labdarúgó-mérkőzést rendeztek. Angliában a Manchester United villámrajtot vett, de 0–2 után felálltak a londoniak, végül Chicharito döntött. A német élvonalban a Bayern München elvesztette veretlenségét, míg az olasz bajnokságban az AS Roma 2–0-s vezetésről kapott ki hazai pályán 3–2-re az Udinesétől. Az FC Bruges Tchité kiváló ollózásával egyenlített a 24. percben a Lokeren ellen. Tekintse meg video-összefoglalónkat!  

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójának rangadóján a Manchester United idegenben 3–2-re legyőzte a Chelsea-t. Az Everton 2–2-es döntetlent játszott a Liverpoollal, míg a Newcastle United és a Tottenham nyert.

EVERTON–LIVERPOOL 2–2

NEWCASTLE UNITED–WEST BROMWICH ALBION 2–1

SOUTHAMPTON–TOTTENHAM HOTSPUR 1–2

CHELSEA–MANCHESTER UNITED 2–3

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában elvesztette veretlenségét a listavezető Bayern München, ugyanis a Bayer Leverkusen 2–1-re legyőzte. A Stuttgart ugyancsak 2–1 nyert az Eintracht Frankfurt ellen.

STUTTGART–EINTRACHT FRANKFURT 2–1



BAYERN MÜNCHEN–BAYER LEVERKUSEN 1–2


Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában az Inter 3–1-re nyert Bolognában. A Fiorentina 2–0-ra megverte odahaza a meccset 9 emberrel befejező Laziót, míg a Juventus 1–0-ra győzött a Catania ellen. Az AS Roma 2–0-s vezetésről kapott ki hazai pályán 3–2-re az Udinesétől.

CATANIA–JUVENTUS 0–1

BOLOGNA–INTERNAZIONALE 1–3

FIORENTINA–LAZIO 2–0

AS ROMA–UDINESE 2–3

A Real Madrid könnyed győzelmet aratott a Mallorca otthonában az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában.

REAL ZARAGOZA–SEVILLA 2–1

ATLÉTICO MADRID–OSASUNA 3–1

MALLORCA–REAL MADRID 0–5

A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Porto 2–1-re nyert az Estoril otthonában, míg a Braga a Marítimo vendégeként győzött 2–0-ra.

MARÍTIMO–BRAGA 0–2

ESTORIL–PORTO 1–2 (JACKSON MARTÍNEZ GÓLJA)

Az FC Bruges nem tudott pontot szerezni a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Lokeren ellen.

FC BRUGES–LOKEREN 2–3

Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján a River Plate hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az ősi rivális Boca Juniorsszal.

RIVER PLATE–BOCA JUNIORS 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik