Dzsudzsák és Szalai gólja, sima Real-siker - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2012.10.01. 14:32
A vasárnap rendezett bajnoki fordulókban a német élvonalban Szalai Ádám, míg az orosz élvonalban Dzsudzsák Balázs szerzett gólt, így a Mainz és a Dinamo Moszkva is győzelmet aratott. A spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid keresztülgázolt a Deportivón, a találkozón C. Ronaldo szezonja első mesterhármasát érte el. Az olasz élvonalban az Inter, a Napoli és a Lazio is nyert. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Aston Villa 1–1-es döntetlent játszott Gera Zoltán csapatával, a West Bromwich Albionnal. A találkozón a vendégek szereztek vezetést, végül a 80. percben egyenlítettek a hazaiak.

ASTON VILLA–WEST BROMWICH ALBION 1–1

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az Eintracht Frankfurt hazai pályán nyert 2–1-re Alexander Meier duplájával a Freiburg ellen. A Wolfsburg ellen 2–0-ra megnyert idegenbeli bajnokin Szalai Ádám, a Mainz 05 magyar támadója is gólt szerzett.

EINTRACHT FRANKFURT–FREIBURG 2–1



WOLFSBURG–MAINZ 0–2

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójában az Internazionale hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Fiorentina ellen. A 2–1-es eredmény már a 40. percre kialakult. A Lazio hazai pályán győzte le 2–1-re a Sienát. A Napoli tartja a lépést az éllovas Juventusszal, miután Edinson Cavani góljával győzött a Sampdoria otthonában.

INTERNAZIONALE–FIORENTINA 2–1

SAMPDORIA–NAPOLI 0–1


Sampdoria 0-1 Napoli by jimbrasalonso

Az orosz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Dinamo Moszkva 2–0-ra nyert a forduló előtt listavezető CSZKA Moszkva elleni városi rangadón. A találkozó első gólját a meccset végigjátszó Dzsudzsák Balázs szerezte, a Dinamo győzelmével elmozdulhat az osztályozós helyről. Az Anzsi Mahacskala a tabella élére ugrott, miután 2–1-re megverte a Volgát. Samuel Eto’o góllal és gólpasszal vette ki a részét a győzelemből.

DZSUDZSÁK BALÁZS GÓLJA

ANZSI MAHACSKALA–VOLGA 2–1

A Real Madrid 5–1-re legyőzte a Deportivo La Corunát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 6. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. Cristiano Ronaldo szezonja első mesterhármasát érte el.

REAL MADRID–DEPORTIVO 5–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik