Eurofutball: triplára dupla - a korábbi ZTE-gólvágó tarthatatlan - videó

Vágólapra másolva!
2011.08.19. 22:41
Újra Artjoms Rudnevs volt a Lech Poznan nyerőembere: a korábbi zalaegerszegi támadó két góllal segítette győzelemhez a lengyel labdarúgó-bajnokság éllovasát péntek este.

A Lech Poznan–Ruch Chorzów mérkőzés 19. percében Artjoms Rudnevs megint jókor volt jó helyen, egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést a Lechnek. Az előző fordulóban mesterhármast elérő korábbi ZTE-támadó a második félidő elején újabb lesipuskás góllal jelentkezett – ez volt idénybeli nyolcadik találata, ezzel be is állította a 3–0-s végeredményt.

RUDNEVS ELSŐ GÓLJA
RUDNEVS MÁSODIK TALÁLATA

Belgiumban Kovács Péter (Lierse) és a korábbi debreceni kedvenc, Ibrahima Sidibe (Beerschot) csapata nézett farkasszemet egymással a pénteki mérkőzésen. Sidibe kezdett, Kovács a 81. percben állt be csereként, gólt egyikük sem szerzett az 1–1-re végződő találkozón – igaz, Sidibe a 91. percben a kapuba fejelt, azonban a játékvezető les címén nem adta meg a gólt.

Csehországban a Jablonec a hétfői ötöse után most négyessel jelentkezett. A korábbi cseh válogatott David Lafata mesterhármast ért el, öt találatával át is vette a vezetést a góllövőlistán.

Hollandiában Bodor Boldizsár korábbi csapata, a Roda hazai pályán kapott ki az újonc RKC-tól, amelynek visszatérése óta ez volt az első győzelme.

LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGOK
LENGYELORSZÁG
4. FORDULÓ, PÉNTEKI MÉRKŐZÉS
Zaglebie Lubin–Bielsko Biala 0–0
Lech Poznan–Ruch 3–0
TABELLA ÉS SORSOLÁS ITT!
HOLLANDIA
3. FORDULÓ, PÉNTEKI MÉRKŐZÉS
Roda–Waalwijk 0–2
TABELLA ÉS SORSOLÁS ITT!
BELGIUM
4. FORDULÓ, PÉNTEKI MÉRKŐZÉS
Lierse–Beerschot 1–1
TABELLA ÉS SORSOLÁS ITT!
CSEHORSZÁG
4. FORDULÓ, PÉNTEKI MÉRKŐZÉS
Jablonec–Baník Ostrava 4–0
TABELLA ÉS SORSOLÁS ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik