Lech: Rudnevs ára elérheti a négymillió eurót, a ZTE is jól járhat

Vágólapra másolva!
2010.12.03. 14:10
Amint arról már beszámoltunk, olasz sajtóhírek szerint a Juventus szerződtetné a lengyel Lech Poznantól a korábbi ZTE-csatárt, Artjoms Rudnevset. A támadó ára a Nemzeti Sport Online információi szerint elérheti a négymillió eurót, és eladásával a Zalaegerszegi TE FC is jól járhat.

Mint ismeretes, az olasz Tuttosport értesülései szerint a Juventus egymillió eurós ajánlatot készül tenni a lett Artjoms Rudnevsért a lengyel Lech Poznannak. A Nemzeti Sport Online a hírrel kapcsolatban megkereste a futballistát nyáron Zalaegerszegről Lengyelországba közvetítő SportConcept menedzserirodát.

„Tudunk a Juventus érdeklődéséről, de egyelőre biztos, hogy nem kerül sor az üzletre, pláne nem egymillió euróért" – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a poznani szerződésben közreműködő Bognár Nándor menedzser, aki továbbra is kapcsolatban áll a lengyel klubbal.

„Rudnevs ára akár a négymillió eurót is elérheti, de a lengyel klubnál elégedettek vele, ragaszkodnak hozzá, ezért egyelőre nincs szó arról, hogy csapatot váltana. Az ugyanakkor igaz, hogy több együttes is érdeklődik iránta" – tette hozzá Bognár.

Eladásán egyébként nemcsak a Lech, hanem a ZTE is kereshetne, ugyanis információink szerint a két klub a nyári átigazolás során szerződésben rögzítette, hogy továbbadás esetén a Zalaegerszeg is részesül Rudnevs vételárából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik