Prostiügy: Ribéry fizette a repülőt, de nem tudott a fiatalkorúságról?

Vágólapra másolva!
2010.04.21. 15:40
Újabb részletek szivárogtak ki a francia labdarúgók prostituáltbotrányával kapcsolatban. A futballistákkal viszonyt létesítő fiatal nő – a Le Monde francia napilap honlapja szerint – a rendőrségen azt állította: a találka idején arra törekedett, hogy Franck Ribéry nagykorúnak gondolja.

A Bayern München francia labdarúgója elismerte, hogy 2009 tavaszán ő állta a nevezett hölgy, Zahia D. müncheni utazásának és tartózkodásának költségeit, ám tagadta, hogy 2000 eurót fizetett volna a szexuális szolgáltatásért.

Zahia D. – aki 2008 márciusa óta foglalkozik prostitúcióval, és körülbelül havi 20 ezer euró az abból származó bevétele – elmondta: szerinte Ribéryben fel sem vetődött, hogy fiatalkorú lenne, ő legalábbis az ellenkezőjét igyekezett sugallni.

Az eddig napvilágra került hírek szerint a prostituált további két futballistával, Karim Benzemával és Sidney Govouval folytatott szexuális kapcsolatot, ám az utóbbival már ténylegesen nagykorúként.

Ha bebizonyosodik, hogy a kliens tudott szexuális partnere fiatalkorúságáról, három évig és 45 ezer euróig terjedő büntetést kaphat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik