Edzősors: „Nem maradt más megoldás, csak a lemondás" - Bölöni

Vágólapra másolva!
2010.02.11. 18:34
null
Bölöni László ősszel még sikeres volt, a BL-be is eljutott a Standarddal (Fotó:Action Images)<br />
B&ouml;l&ouml;ni L&aacute;szl&oacute;, a Standard labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;nak volt vezetőedzője a s&uacute;lyos s&eacute;r&uuml;l&eacute;sek &eacute;s &bdquo;m&aacute;s megoldhatatlan probl&eacute;m&aacute;k&quot; h&aacute;tr&aacute;ltat&oacute; szerep&eacute;ről besz&eacute;lt lemond&aacute;s&aacute;val kapcsolatban.

„El sem tudják képzelni, mennyi gonddal kellett szembesülnöm" – mondta a francia France Footballnak a magyar szakvezető, aki szerdán nyújtotta be lemondását a belga bajnoki címvédő Standard elöljáróinak.

„Leültem beszélni a klubvezetőkkel, és mivel nem maradt más megoldás, benyújtottam a lemondásomat, amelyet ők a megegyezés szerint elfogadtak. Nagyon nehéz lett volna folytatni, hiszen mindnyájunkra óriási nyomás nehezedett, márpedig súlyos helyzeten kellene úrrá lenni a csapatnál" – vázolta a helyzetet Bölöni.

Az edző a rengeteg sérüléssel – hat töréssel – és a csapatösszeállítást befolyásoló egyéb tényezőkkel magyarázta a rossz szereplést, és hozzátette: a szerződéséből már csak alig több mint egy év volt hátra, azaz nem látott perspektívát a liege-i folytatásban.

„Voltak bizonyos dolgok, amelyeket illetően előrelátóbb lehettem volna, és voltak mások, amikre egyszerűen nem találtam megoldást. Bizonyos megoldhatatlannak látszó ügyekre egyelőre nem is szeretnék visszatérni. Mindenkinek jobb, hogy befejeztük, még ha nem is kellemes átélni egy ilyen válást" – mondta az edző, akinek másfél éves liege-i tevényeségét alapvetően pozitívan ítéli meg a szakma Belgiumban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik