Ronaldo-dupla repítette a negyeddöntőbe a Corinthianst – videó!

Vágólapra másolva!
2009.05.07. 11:09
Ismét remekelt Ronaldo, ezúttal a Brazil Kupában: a kitűnő középcsatár duplájának köszönhetően jutott tovább a Corinthians labdarúgócsapata az Atlético-PR ellen a Brazil Kupa nyolcaddöntőjéből.

RONALDO DUPLÁJA

RONALDO DUPLÁJA



Ronaldo lassan tényleg rászolgál a válogatott meghívóra: a Corinthians klasszis csatára ismét kitűnő teljesítményt nyújtott, és gyakorlatilag egymaga lőtte a Brazil Kupa negyeddöntőjébe csapatát az Atlético-PR ellen.

A Cor támadója előbb lapos lövéssel köszönt be, majd egy szép (és némileg szerencsés) labdaátvétel után buktatták a tizenhatoson belül, a lehetőséget pedig rendkívül szemtelen gurítással váltotta gólra. A paulista csapat ezzel ledolgozta az első meccsen összeszedett 3–2-es hátrányát, és bejutott a negyeddöntőbe, amelyben a Fluminense–Goiás párharc győztesével találkozik.

„Nagyon örülök, hogy továbbjutáshoz segítettem a csapatot. Sajnos a kondícióm még mindig nem tökéletes, nem valószínű, hogy sorozatban tudok szerda, szombat ritmusban játszani” – nyilatkozta a meccs után Ronaldo.

A legizgalmasabb párharc a nyolcaddöntőben az Atlético MG–Vitória volt. A Minas Garaís-i csapat háromgólos hátrányt dolgozott le, de tizenegyesekkel mégis a vendégek jutottak tovább. A negyeddöntőben a Vitória a Vascóval találkozik, mely idegenben nyert 4–1-re az Icasa ellen.

Idegenbeli sikerrel lépett tovább a carioca bajnok Flamengo, mely a simán a negyeddöntőbe „sétáló” Internacionallal játszik a nyolc között. A Coritiba legyőzte a CSA-t, és a Ponte Preta vár rá a negyeddöntőben.

BRAZIL KUPA

NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
Corinthians–Atlético-PR 2–0
Tj.: a Corinthians, 4–3-as összesítéssel
Atlético MG–Vitória 3–0, tizenegyesekkel 4–5
Tj.: a Vitória, 3–3-as összesítéssel, tizenegyesekkel
Icasa–Vasco da Gama 1–4
Tj.: a Vasco, 5–2-es összesítéssel
Coritiba–CSA Maceio 3–0
Tj.:a Coritiba, 7–0-s összesítéssel
Fortaleza–Flamengo 0–3
Tj.: a Flamengo, 3–0-s összesítéssel
Internacional PA–Náutico 2–0
Tj.: az Internacional, 5–0-s összesítéssel
Ponte Preta–Americano 2–1
Tj.: a Ponte Preta, 2–0-s összesítéssel
KÉSŐBB
Fluminense–Goiás
Az első mérkőzésen: 2–2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik