MLSZ: Frank Rijkaard és Ronald Koeman is elégedett volt Telkiben

Vágólapra másolva!
2009.05.03. 02:25
Az ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is felavatták az MLSZ telki edzőközpontját. A szalagot Nikházi Márk, az U20-as vb-re készülő utánpótlás-válogatott egyik erőssége vágta át. Elbert Gábor főtitkár elmondta, hogy először az U19-es válogatott fogja birtokába venni a létesítményt. A megnyitón fellépett Miklósa Erika és a Honvéd-táncegyüttes is, s a közvetlenül utánuk beszédet mondó Michel Platini is megpróbálta utánozni a lépéseket. A bejárat előtt pedig felavatták a FIFA által állított emléktáblát is. Az eseményen több díszvendég mellett jelen volt Ronald Koeman, valamint a Koeman testvérekkel baráti viszonyt ápoló Frank Rijkaard is.
Minőségi körülmények fogadják majd a válogatottakat
Fotó: Németh Ferenc
Minőségi körülmények fogadják majd a válogatottakat
Minőségi körülmények fogadják majd a válogatottakat
Fotó: Németh Ferenc
Minőségi körülmények fogadják majd a válogatottakat

„Fontos, hogy egy országnak legyen ilyen létesítménye, nagyon tetszik, ez a fejlődés alapja. Mindenhol szükségesek lennének ehhez hasonló központok. Körbejártam a komplexumot, mindenképpen hasznos lesz a fiatalok számára, ha itt tudnak majd készülni” – nyilatkozta Ronald Koeman a Nemzeti Sport Online-nak.

Testvére munkájával kapcsolatban elmondta: „Örülök, hogy sikeres a magyar válogatott élén, ezt az is mutatja, hogy még versenyben vannak a továbbjutásért. A továbbiakban ehhez a háttér is még professzionálisabb lesz.”

Frank Rijkaard, aki a Koeman testvérek jó barátja, a jövőjére vonatkozó kérdésre annyit mondott, egyelőre örül, hogy külső szemlélője lehet a futballnak, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik