Elszúrták a Cruyff-féle büntetőt, Queiroz kitette őket a csapatból – videó!

Vágólapra másolva!
2009.03.25. 23:19
Ami összejött Johan Cruyfféknak, az nem jött össze előbb Robert Piresnek és Thierry Henrynak, és most nem jött össze Rui Pedrónak és Bruno Pereirinhának sem. A két játékos a Portugália–Zöld-foki-szigetek U21-es felkészülési mérkőzésen próbálkozott a trükkös, lepasszolt tizenegyessel, de nagyon csúnyán leégtek – Carlos Queiroz meg annyira feldühödött, hogy kitette a csapatból mindkét fiatalt.

PEREIRINHÁÉK KÍSÉRLETE

PEREIRINHÁÉK KÍSÉRLETE



Az, hogy Portugália 2–0-ra legyőzte a Zöld-foki-szigeteket U21-es felkészülési mérkőzésen, nem különösebben meglepő. Egy tizenegyes miatt mégis emlékezetes marad a találkozó: a meccs utolsó percében Rui Pedro és Bruno Pereirinha megpróbálta utánozni Johan Cruyff elhíresült büntetőjét, de úgy jártak, mint Henry és Pires – nagyon csúnyán leégtek.

A portugál nemzeti csapatokat felügyelő Carlos Queiroz nagyon feldühödött két játékosa „felelőtlen” viselkedésén, és nemes egyszerűséggel kitette Pereirinháékat a csapatból a madeirai felkészülési torna következő mérkőzése előtt.

„Megbeszéltük a meccs előtt, hogy megpróbáljuk, és sajnos nem jött be. Nem voltunk tiszteletlenek az ellenféllel szemben, de úgy éreztük, megpróbálhatjuk az utolsó percben, 2–0-s vezetésnél. El kell fogadnunk az edző döntését. Queiroz azt mondta nekünk, eszünkbe se jusson még egyszer megpróbálni ilyesmit” – lógatta a fejét Pereirinha a meccs után.

PIRES ÉS HENRY


ÍGY KELLETT VOLNA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik