Ronaldo ismét betalált, ráadásul győztes gólt szerzett a Corinthiansban

Vágólapra másolva!
2009.03.12. 11:05
A brazil labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában ismét eredményes volt Ronaldo. Az aranylabdás támadó győztes gólt szerzett a Corinthians színeiben a Sao Caetano ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.
Ronaldo és a Corinthians győzelmet ünnepelhetett
Fotó: Action Images
Ronaldo és a Corinthians győzelmet ünnepelhetett
Ronaldo és a Corinthians győzelmet ünnepelhetett
Fotó: Action Images
Ronaldo és a Corinthians győzelmet ünnepelhetett

Ronaldo megszerezte második gólját a Corinthians színeiben. A brazil támadó a Sao Caetano elleni találkozó 51. percében, 1–1-es állásnál volt eredményes. A folytatásban több gól már nem született, így a csatár győztes találatot jegyzett.

A bajnokság 13. fordulójában megrendezett mérkőzésen érkezése óta először volt a kezdőcsapat tagja az egykori aranylabdás, aki harmadszor ölthette magára a Corinthians szerelését, és már a második góljánál tart.

Ronaldo a másfél héttel ezelőtti , Palmeiras elleni 1–1 alkalmával talált be először az ellenfelek kapujába. Akkor csereként állt be, – akárcsak az Itumbiara elleni kupatalálkozón –, most viszont már a kezdőben kapott lehetőséget, s csak a 76. percben hagyta el a pályát. Természetesen 30 ezer néző vastapsának kíséretében…

A vezetést a vendégcsapat szerezte meg, a 22. percben Marcelo Batatais fejes gólja után azonban magához tért a Corinthians, és nem sokkal később Andre Santos révén egyenlített. Ronaldo nagy pillanata ezután következett: a brazil támadó Dentinho keresztlabdáját vágta kapásból a rövid sarokba tíz méterről, eldöntve ezzel a három pont sorsát.

RONALDO GYŐZTES GÓLJA


BRAZIL BAJNOKSÁG

13. FORDULÓ
Barueri–Bragantino 2–1
Marilia Atletico–Guarani 2–1
Noroeste–Ponte Preta 3–1
Portuguesa–Guaratingueta 1–0
Santo Andre–Mogi Mirim 4–0
Corinthians–Sao Caetano 2–1
Ituano FC–Palmeiras 1–1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik