A France Football honlapján már ott van a győztes, C. Ronaldo képe?

Vágólapra másolva!
2008.12.01. 15:15
A France Football internetes oldalán már képet közöltek az Aranylabda 2008-as győzteséről. A fotón természetesen csak nyaktól lefelé mutatják a boldog nyertest, a díjon azonban tükröződik a játékos arcképe!
A NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Szavazás

Ön kinek adná 2008-ban az Aranylabdát?

Szavazatok száma: 13825

Cristiano Ronaldo
40 % (5587)
Fernando Torres
18 % (2517)
Iker Casillas
12 % (1690)
Lionel Messi
23 % (3174)
Xavi Hernández
6 % (857)
Hivatalosan a France Football kedden megjelenő számából tudhatjuk meg, hogy melyik játékos kapta a 2008-as év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát.

Persze a magazin már tudja, hogy ki lesz a győztes, hiszen a lapszámhoz megfelelő fotókat is kellett készíteni. Az egyik ilyen felkerült a France Football honlapjára is. A sokáig vezető képen a győztes kezében ott látható a legfőbb díj, a játékos arcát azonban nem mutatják. Vagy mégis?

A sasszemű olvasók észrevehetik, hogy az Aranylabdán egy arc tükröződik, amely a végső elsőségre leginkább esélyesnek tartott Cristiano Ronaldóra hasonlít.

Persze mivel a legtöbben már egy ideje tudni vélik, hogy a portugál kapja a rangos kitüntetést, könnyen lehet, hogy csak bebeszéltük magunknak, miszerint ő van a képen.

Egyébként a játékostársak többsége is Ronaldónak adná az Aranylabdát.

A megkérdezettek közül Fernando Torres, Kakà, Lionel Messi, Gianluigi Buffon, Patrice Evra, Zinédine Zidane és David Trezeguet is a portugál játékos mellett tört lándzsát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik