Dzsudzsák: Nem vagyok boldog, mert új szerephez kell hozzászoknom

Vágólapra másolva!
2008.08.31. 11:01
Három kiváló, külföldön légióskodó magyar balszélső közül egyedül Dzsudzsák Balázs lépett pályára ezen a hétvégén, de a PSV játékosának csak epizódszerep jutott, a 78. percben állt be. Halmosi Pétert, a Hull magyarját nem cserélte be edzője a szombati bajnokin, míg Huszti Szabolcs a Hannover Stuttgart elleni bajnokira készülő keretében sincs ott.
Dzsudzsák Balázsnak csak epizódszerep jutott az 1. fordulóban
Fotó: Imago
Dzsudzsák Balázsnak csak epizódszerep jutott az 1. fordulóban
Dzsudzsák Balázsnak csak epizódszerep jutott az 1. fordulóban
Fotó: Imago
Dzsudzsák Balázsnak csak epizódszerep jutott az 1. fordulóban

Dzsudzsák Balázs csapata, a holland bajnoki címvédő PSV kiütéses győzelmet aratott: 5–1-re győzött az Utrecht ellen az Eredivisie első fordulójában. A magyar légiós a siker ellenére nem volt boldog a meccs után, mivel csak csereként léphetett pályára a 78. percben.

„A három pontnak természetesen örülök, de egyáltalán nem vagyok boldog, mert úgy fest, új szerephez kell hozzászoknom” – mondta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs, akinek a helyén az új szerzemény, az ezúttal egy gólt szerző 21 éves Nordin Amrabat kezdett.

„Igen, Stevens őt preferálja, de ha belepusztulok, akkor sem adom fel a harcot, ennél ugyanis több lehetőségre vágyom, jóval többre. Egyébként fölényes győzelem ide vagy oda, egyáltalán nem játszottunk jól, az első félidőben mintha egyik csapat sem akart volna támadni” – tette hozzá a légiós.

Egy másik külföldön játszó balszélső, Halmosi Péter sem lehetett boldog szombaton. Az angol elsőosztályban szereplő Hull City játékosának két szempontból sem sikerült jól a Wigan elleni bajnoki: Halmosi csapata 5–0-ra kikapott hazai pályán a Wigantől, és a magyar légiós csak a cserepadról nézhette végig a mérkőzést.

És – ha már a balszélsőknél tartunk – szót kell ejtenünk Huszti Szabolcsról, a Hannover játékosáról, aki még az utazó keretben sem kapott helyet csapata vasárnapi, Stuttgart elleni bajnokijára.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik