„Együtt minden sikerülhet!” – László Csaba irányelve a Heartsnál

Vágólapra másolva!
2008.07.11. 20:17
A frissen kinevezett magyar szakember, László Csaba megtartotta székfoglalóját. Az egykoron a Ferencvárost irányító edző a Hearts honlapján beszélt első benyomásairól és terveiről.
László Csaba annak idején a Ferencvárost irányította
Fotó: M.Németh Péter (NS-archív)
László Csaba annak idején a Ferencvárost irányította
László Csaba annak idején a Ferencvárost irányította
Fotó: M.Németh Péter (NS-archív)
László Csaba annak idején a Ferencvárost irányította

„Egyelőre még alig ismerem a klubbot és a szurkolókat. De az eddig megtapasztalt légkör nagyon lenyűgözött” – nyilatkozta a HeartsTV-nek adott interjújában a frissen kinevezett menedzser. László Csaba.

„Most úgy gondolom, hogy nagyon jó helyem lesz itt. Jelen pillanatban remek érzés, hogy itt lehetek menedzser, és a csapatot sikerekre vezethetem” – tette hozzá László.

„A legfontosabb dolog, aminek mindenki számára világossá kell válnia, hogy mindenki leülhet velem beszélgetni. Ezt a szabályt szem előtt tartottam az összes csapatomnál, ahol sikert értem el.”

„Együtt mindent megváltoztathatunk. >>Együtt<<, ez a legfontosabb szó az én edzői gondolkodásmódomban. Nem egy személy vagyunk, a legfontosabb az, hogy a sikereket közösen érjük el” – mondta a szakember.

Az egykoron a Ferencvárost is irányító tréner a folytatásban elmondta, hogy mindent megtesz, hogy a csapat a két nagy (a Celtic és a Rangers mögé) odaérjen a harmadik helyre a skót bajnokságban, és hogy visszavezesse a Heartsot az UEFA-kupába, ahol nem is oly rég még szerepelt.

Már korábban megírtuk, hogy a 44 éves szakember az ugandai válogatott kispadjáról költözik Edinburgh-ba, ahol elvállalta a Hearts csapatának irányítását. A Ferencváros volt vezetőedzője hároméves szerződést írt alá a hírhedt litván-orosz milliárdos, Vladimir Romanov klubjához.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik