Adriano visszakerült a nemzeti csapatba, de mehet-e Milánóba?

Vágólapra másolva!
2008.05.16. 12:49
Dunga kihirdette Brazília keretét a soron következő barátságos meccsekre, és a júniusi világbajnoki selejtezőkre. Újra helyet kapott a selecaóban Adriano, aki az olasz Internazionalétól kölcsönben szerepel a Sao Paolóban, ahol kiváló formában játszik. A válogatottba való visszakerülés után már csak az a kérdés, hogy vajon a milánói klub is igényt tart-e a csatár szolgálataira.
Adriano újra magára öltheti a címeres mezt a júniusi vb-selejtezőkön
Fotó: Action Images
Adriano újra magára öltheti a címeres mezt a júniusi vb-selejtezőkön
Adriano újra magára öltheti a címeres mezt a júniusi vb-selejtezőkön
Fotó: Action Images
Adriano újra magára öltheti a címeres mezt a júniusi vb-selejtezőkön

Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya kihirdette válogatott keretét a selecao következő barátságos meccseire és világbajnoki selejtezőire.

A mester eddig mindössze egy alkalommal vette igénybe Adriano szolgálatait a nemzeti csapatnál, 2007 februárjában a félidőben állt be a Portugália ellen elvesztett barátságos találkozón.

De most újra eljött a korábban csak „Császárnak” nevezett csatár ideje a brazil válogatottnál, noha a barátságos meccseken nem lesz ott a Sao Paolo Libertadores-kupa szereplése miatt, de a vb-selejtezőkre már együtt fog készülni a selecao tagjaival.

„Már régóta a terveink között szerepelt Adriano behívása. Nagyszerű múlttal rendelkezik a brazil válogatottnál, és biztos vagyok benne, hogy segíteni tud majd a csapatnak” – mondta Dunga a selecao keretének kihirdetésekor.

Adriano tehát minden bizonnyal ott lesz a brazil válogatott Paraguay és Argentína elleni, júniusi vb-selejtezőjén, már csak az kérdéses, hogy visszatér-e valaha az olasz Internazionaléhoz, ahova élő szerződés köti.

A kölcsönszerződése júniusban fog lejárni a Sao Paolónál, már csak azt nem lehet tudni, hogy a milánói csapat, és Roberto Mancini, vagy az olasz mester esetleges távozása esetén az új edző visszarendeli-e a brazil támadót.

A BRAZIL VÁLOGATOTT KERET

KAPUSOK
Julio Cesar (Inter), Doni (Roma), Diego Alves (Almería)

VÉDŐK
Daniel Alves (Sevilla), Maicon (Inter), Gilberto (Hertha), Marcelo (Real Madrid), Kleber (Santos), Lucio (Bayern München), Alex Costa (Chelsea), Juan (Roma), Luisao (Benfica).

KÖZÉPPÁLYÁSOK
Elano (Manchester City), Gilberto Silva (Arsenal), Mineiro (HerthA), Josue (Wolfsburg), Anderson (Manchester United), Diego (Werder Bremen), Kaka (Milan).

TÁMADÓK
Adriano (Sao Paulo), Alexandre Pato (Milan), Julio Baptista (Real Madrid), Luis Fabiano (Sevilla), Rafael Sobis (Real Betis), Robinho (Real Madrid).
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik