Egy NSO-olvasó álma teljesülhet, a Honvéd színeiben futballozhat a brazilok ellen

Vágólapra másolva!
2008.04.15. 16:35
A jelentkezők már készen állnak, hogy lelkesedésükkel és futballtudásukkal segítsék a Honvéd bajnokait a győzelemhez a brazilok varázslói ellen április 26-án a Bozsik-stadionban. Önök döntik el, hogy a tizenegy kiválasztott közül ki lesz az a három, aki részt vesz a Honvéd Champions április 25-i nyílt edzésén. Szavazni a http://brazilmasters94.fanzone.hu/ oldalon lehet.
A kiválasztott tizenegy játékos az edzés előtt Pellady Péterrel (jobbra)
Fotó: Grnák László
A kiválasztott tizenegy játékos az edzés előtt Pellady Péterrel (jobbra)
A kiválasztott tizenegy játékos az edzés előtt Pellady Péterrel (jobbra)
Fotó: Grnák László
A kiválasztott tizenegy játékos az edzés előtt Pellady Péterrel (jobbra)

SZAVAZZON ÉS NYERJEN JEGYET A MÉRKŐZÉSRE

Április 15-től Ön is szavazhat arra, hogy ki legyen az a három szerencsés, aki részt vehet a Honvéd Champions április 25-i nyílt edzésén. A három résztvevőből a Honvéd legendái és a vendégjátékos Lothar Matthäus válsztják ki azt, aki pályára lép a BrazilMasters'94 csapata ellen. A BRAZILMASTERS94.FANZONE.HU oldalon szavazók között egy jegyet sorsolunk ki az április 26-i gálára.
A fanzone.hu oldalunkon meghirdetett játékunkra közel ezren jelentkeztek. A Nemzeti Sport munkatársaiból összeállított csapat a futballozni vágyókból kiválasztott 11-et.

Most Önökön a sor, hogy voksoljanak, közülük kiknek adnának lehetőséget a szereplésre a brazil világsztárok ellen.

A három legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó részt vehet az április 25-i nyílt edzésen, ahol a korábbi bajnokok döntik el, ki lesz a Honvéd Champions második vendégjátékosa Lothar Matthäus mellett.

Az aspirálók között, akad olyan, aki valamikor együtt futballozott Esterházy Mártonékkal, de a lehetséges brazilverők közt van 1989-as születésű fiatalember is, aki ugyebár Détáriék Honvédos sikerei idején még nem is jött világra.

Sírkó László azt ígéri, hogy a kispesti ultrák vezetőjeként tanúbizonyságot ad a klubszeretetről, és a pályán mindent megtesz kedvencei sikeréért.



Kósi Judit az egyetlen női jelentkező megmutatná, hogy a nők is érthetnek a focihoz.



Pauscher Gyula nem mindennapi fogadalmat tett, azt ígérte, hogy elveszi a kedvesét feleségül, ha gyermekkora kedvenceivel játszhat egy csapatban.



Szűcs Dávid mindössze ötéves volt, amikor világbajnokságot nyertek a brazilok, de a jászladányi fiatalember már akkor végigszurkolta a tornát Romárióéknak.



Boldog Jánosnak gyermekkori álma válna valóra, ha Honvéd címerben örülhetne egy győzelemnek.



Kardos Zsolt serdülőként két sportág között kellett döntenie, végül a foci rovására a harcművészetet választotta. Zsolt most úgy érzi, a futballban is valóra válhat egy régi nagy álma.



Movrin Máté a Spongyabobok nevű kispályás focicsapat erőssége. Nevük miatt sokan nem veszik Őket komolyan, de Máté szerint a tornák végére már mindenki szembesül csapata erejével. Szeretné, ha ez a válogatás során is bebizonyosodna.



Huber Bálint mindig a németeknek szurkol a világversenyeken, és nem tartozik a kedvencei közé a brazil csapat. Ennek ellenére megfogadta, hogy sportszerűen fog játszani, ha lehetőséget kap április 26-án.



Hegyi Viktor élete legnagyobb élménye a tavaly őszi AS Roma–AC Milan bajnoki volt. A hazafelé út viszont a legborzasztóbb! Ő is ott volt azon a buszon, amely Ausztriában felhajtott a betontöltésre, és balesetet szenvedett. Viktor szeretné, ha a sors kárpótolná az akkori szenvedésért.



A táncoslábú Gyenis László gólokkal segítené a magyar együttest a gálameccsen, no és ha ez sikerül, akkor ígéri, ő maga szórakoztatja brazil szambával a Bozsik-stadion közönségét.



A Kajászón élő Vadas Józsefről sokat elárul életfilozófiája, mely szerint: „a problémákkal szembe kell néznünk, félelmeinket le kell győznünk, és akkor kell betalálnunk a kapuba, amikor gólhelyzetbe kerülünk.”



EDZÉSEN A HONVÉD BAJNOKAI

A Honvéd Champions csapata szerdán este 19 órától edzést tart a Bozsik-stadionban, ahol az eddigi visszajelzések alapján szinte minden játékos ott lesz, aki pályára lép a brazilok ellen. Az edzés keretében a régi sztárok a Magyar Futball Akadémia növendékeivel is fociznak majd.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik