Filkor Attila 45 percet kapott a csúfos vereséget szenvedő Interben

Vágólapra másolva!
2007.08.30. 00:40
A Barcelona 5-0-ra legyőzte az Internazionalét a Joan Gamper-kupáért kiírt mérkőzésen. A tartalékos olasz együttesben egy félidőt kapott a magyar középpályás, Filkor Attila is.
Chivu a labdát nem, Giovani dos Santos lábát viszont elérte
Reuters
Chivu a labdát nem, Giovani dos Santos lábát viszont elérte
Chivu a labdát nem, Giovani dos Santos lábát viszont elérte
Reuters
Chivu a labdát nem, Giovani dos Santos lábát viszont elérte

Több kulcsjátékosát is pihentette Roberto Mancini, így jórészt a tartalékok léptek pályára a 42. alkalommal kiírt Joan Gamper-kupáért, amely a Barcelona legendás elnökéről kapta a nevét.

A Barcelonában is bekerült néhány olyan játékos, aki alapvetően nem szokott a kezdőben szerepelni.

Hamar megszerezte a vezetést a katalán csapat, Chivu szabálytalankodott Giovani dos Santos ellen, és Ronaldinho nem hibázta el a büntetőt. Öt perccel később már a tizenegyest kiharcoló fiatal támadó volt eredményes, közelről mattolta Toldót. A veterán olasz kapus egyébként szinte egymaga tartotta csapatában a lelket, több bravúros védés is fűződik a nevéhez a szünet előtt.

A félidőben még Touré is betalált, majd Roberto Mancini több cserét is végrehajtott. Bejött a pályára Filkor Attila is.

A második játékrészben az Inter némileg magára talált, de Crespo és Solari is gólszerzési lehetőséget hagyott kihasználatlanul. Ez megbosszulta magát ugyanis előbb Iniestával rúgatott gólt Messi, majd Motta a 79. percben fejesgóllal beállította az 5-0-s végeredményt.

42. JOAN GAMPER-KUPA

BARCELONA - INTERNAZIONALE 5-0 (3-0)
Barcelona, vezette: Iturralde Gonzalez
Barcelona:
Jorquera (Valdes 46) - Zambrotta (G. Milito 46), Oleguer, Marquez (Thuram 46), Abidal (Sylvinho 46) - Tourè (M.Crosas 67), Xavi (Iniesta 46), Deco - Giovani (Messi 46), Ronaldinho (Eto'ò 46; Motta 51), Henry.
Vezetőedző: Frank Rijkaard.
Inter:
Toldo (Alfonso 62) - Burdisso, Rivas, Chivu (Filippini 87), Cesar (Pedrelli 85) - Pelè (Filkor 46), Cambiasso, Solari (Fatic 67) - Jimenez (Recoba 60) - Crespo (Maaroufi 59), Adriano (Balotelli 59).
VEzetőedző: Roberto Mancini.
Gólszerző: Ronaldinho (7.-11-es), G. dos Santos (12.), Touré (37.), Iniesta (56.), Motta (79.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik