Torghelle szabadon igazolható, Laczkót viszont vinné a PAOK

Vágólapra másolva!
2007.06.12. 11:05
Magyar válthat magyart a PAOK Szaloniki keretében. Torghelle Sándor szabadon igazolhatóvá vált, ellenben a ferencvárosi Laczkó Zsoltnak azonban szerződést ajánlott a görög együttes.
Torghelle Sándor új csapat után nézhet
Meggyesi Bálint
Torghelle Sándor új csapat után nézhet
Torghelle Sándor új csapat után nézhet
Meggyesi Bálint
Torghelle Sándor új csapat után nézhet
Nem igazán sikerült a PAOK Szalonikinél töltött szezonja Torghelle Sándornak. A magyar válogatott keretéből is kikerülő támadó a mérkőzések többségén kezdőként szerepelt, de mindössze egy gólt szerzett. A kiszolgálás már jobban ment neki, ugyanis hatszor adott gólpasszt.

Torghelle egy hónapja a Nemzeti Sportnak adott interjújában úgy nyilatkozott: nem gondolja, hogy a PAOK le akar mondani róla, legalábbis neki ilyesmit nem mondtak.

A klub azonban nem akarja megtartani a következő szezonra a magyar játékost, és szabadon igazolhatóvá tette. Ez anyagi megfontolásból is történt, hiszen Torghelle a keret egyik legjobban fizetett tagja volt.

Hogy mégse maradjon magyar játékos nélkül a görög együttes, arról Laczkó Zsolt tehet. A ferencvárosi U21-es válogatott középpályásért ugyanis ajánlatot tett a klub. Görög források szerint 120 ezer eurós éves bért kínált neki a szaloniki csapat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik