Az idén ők veszíthetnek

KOVÁCS GÁBORKOVÁCS GÁBOR
Vágólapra másolva!
2009.07.27. 23:26
Címkék

„Veled is csak eggyel többen vagyunk hülyék!”

Ötven percig kellett várni erre a tréfás mondatra a magyar bajnoki címvédő BSE-FCSM idei második alapozó edzésén, ám a megszokottaktól eltérően ez nem a két fő mókamester, Nyári Sándor és Gudmann Csilla egyikétől, hanem a válogatott centertől, Kovács Tímeától származott. A „megtisztelő” titulust pedig nem más, mint a bajnok egyik legnagyobb nyári fogásának számító, szintén válogatott Pék-Tormási Orsolya érdemelte ki, miután a sokadik erősítő feladatba vitt némi színt azzal, hogy bolondos mozdulatokkal fejezte be az előírt gyakorlatot.

Szükség is volt már egy kis nevetésre, hiszen az ezt megelőző majd’ egy órában Nyári Sándor, a csapat vezetőedzője inuk szakadtáig dolgoztatta a játékosokat. „Jó állapotban jöttek vissza a lányok a nyári szünetről – mondta a mester már az edzés után. – Az érkezők szépen lassan beilleszkednek, és bár az igazán jó játékosok létszáma csökkent, minőség terén erősödtünk.”

A már említett Pék-Tormásin kívül szintén a Vasasból érkezett a feladó Kötél Zsanett, illetve további három játékos jön a tavalyi bajnok junior csapatból.

„Gregori Martina és Hackl Szilvia biztosan a felnőtt kerettel készül ebben az idényben, a harmadik játékos kilétén egyelőre gondolkozom – folytatta Nyári Sándor. – Három felkészülési tornán elsősorban szlovák ellenfelekkel készülünk majd a bajnoki rajtra. Úgy tűnik, a magyar mezőnyben a legstabilabb keretünk, de a legtöbb vesztenivalónk is nekünk lesz, épp ezért nem szabad a BSE-t már most bajnoknak kikiáltani. Úgy gondolom, hogy ha kellően tiszteljük az ellenfeleket, szép eredményeket érhetünk el.”

A bajnokság a szeptember 12-i hétvégén kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik