Gól nélkül is ünnepeltek

KEMÉNY KRISTÓFKEMÉNY KRISTÓF
Vágólapra másolva!
2009.07.09. 23:32
Címkék
A délelőtti kemény edzés és a másfél órás buszút miatt kizsigerelt Ferencváros lépett pályára a 125. születésnapját ünneplő Lincoln City otthonában – az FTC gól nélküli döntetlent ért el második angliai mérkőzésén.

Esti előkészületi mérkőzés ide, a Sheffield FC-nél nagyobb játékerőt képviselő ellenfél oda, Bobby Davison alaposan meghajtotta a ferencvárosi keretet szerda délelőtt: a másfél órás foglalkozás jelentős része láberősító feladatsorok végrehajtásával és speciális futóprogram teljesítésével telt. Regenerálódni az ebéd utáni pihenőn tudott a társaság, s élt is a plusz pihenőidővel – a lincolni fellépésen ugyanis mindenki a legjobbját akarta hozni.

Különleges fogadtatás várt a Fradira. A Lincoln City együttese 125. születésnapi ünnepségének fő attrakciójaként csapott össze a zöld fehérekkel, és óriási érdeklődés előzte meg a magyar csapat fellépését: a Peterborough labdarúgóját, Rene Howe-t például azzal próbálta a klubhoz csábítani a vezetőség, ha a Cityt választja, pályára léphet az FTC ellen. A korábbi MTK-játékos, Kovács János viszont már az előző évadban is alapembere volt a League Two-ban szereplő gárdának, s a helyi újság, a Lincolnshire Echo – amely csak a „fenevad Budapestről” néven ír a védőről – a magyar futballista szavaival harangozta be a Fradi érkezését. Az FTC kicsit késve futott be, ráadásul a délelőtti izzasztó tréning s a másfél órás buszút a zöld-fehérek teljesítményén is látszott: Bobby Davison együttese gól nélküli döntetlent játszott Lincolnban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik