Együtt a kedvencekkel

P. GY. L.P. GY. L.
Vágólapra másolva!
2009.06.25. 23:12
Címkék

Futballünnepet rendez a bajnok DVSC vasárnap délután; ott lesz az utóbbi évtized nagy sikereinek rengeteg résztvevője, a szurkolók találkozhatnak a mai, valamint a korábbi kedvencek színe-javával. A „találkozás” ráadásul szó szerint értendő, hiszen ezúttal többről van szó, mint egyszerű nosztalgiamérkőzésről.

„A negyedik bajnoki aranyérem megszerzése után szeretnénk elérni, hogy a debreceniek együtt ünnepelhessenek azokkal, akik részesei voltak ennek a négy sikernek, és akiket mind a mai napig nagyon szeretnek” – hangsúlyozta Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke és többségi tulajdonosa.

A gyakorlatban ez úgy fest, hogy az Oláh Gábor úti stadion parkjában 16 órától a szurkolók találkozhatnak a mai csapat tagjaival és a régiekkel is. Közös fotókat készíthetnek, autogramokat gyűjthetnek, beszélgethetnek a kedvencekkel.

Ezt követően, 18 órakor kezdődik a mérkőzés. A nosztalgiacsapatba elfogadta a meghívást Sándor Tamás, Szatmári Csaba, Madar Csaba, Dzsudzsák Balázs, Halmosi Péter, Éger László, Habi Ronald, Selymes Tibor, Nikolov Balázs, Dragan Vukmir, Böőr Zoltán, Bajzát Péter, Bojan Brnovics, Vin-cze Gábor, Sitku Illés, Balogh János és Csernyánszki Norbert. Marius Sumudica, Ibrahima Sidibe és Sandro Tomic pedig ígéretet tett: mindent elkövet, hogy ott lehessen az eseményen, viszont az érkezését egyikük sem mondhatta biztosra. Érdekesség, hogy a „régiek” csapatának kispadján Supka Attila ül, akivel a Debrecen 2005-ben nyert bajnoki címet.

„Nagyszerű emlékek fűznek Debrecenhez, mindig jó érzésekkel térek vissza, és most is szívesen fogadtam el a meghívást erre a gálameccsre – mondta Éger László, a Paks védője, aki három bajnoki és két Szuperkupa-győzelem főszereplője volt a debreceniek játékosaként. – A cél természetesen az, hogy a közönség remekül szórakozzon, mi pedig játsszunk egy jót a régi társakkal.”

Fontos tudnivaló, hogy a mérkőzésre a belépők 500, illetve 1000 forintba kerülnek – a bevétel a klub utánpótlásának kasszáját gyarapítja –, ám azok, akik az előző bajnokság mérkőzéseire bérletet váltottak, ingyen mehetnek be a stadionba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik