Nagy csúszás után nyert a Honvéd

BORBOLA BENCE, SOMOGYI ZSOLT, ZOMBORI ANDRÁSBORBOLA BENCE, SOMOGYI ZSOLT, ZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2009.05.21. 00:09
Címkék
Zsúfoltak voltak a győri stadion VIP-páholyai a Magyar Kupadöntő első, szerda délutáni felvonásán. Újra rangja lett ennek a sorozatnak? A nézőtér is csaknem teljesen megtelt, így ragyogó hangulatban mérkőzött meg a két csapat – a keddi visszavágó előtt az előny a Bp. Honvédnál van, mivel a kispesti csapat 1–0-ra győzött.

Nem panaszképpen írjuk, hogy a kupadöntő első mérkőzésére elköltöztették a győri stadionból az újságírókat.

Korábban a sajtó munkatársai az egyik VIP-szobából figyelhették a meccseket, ám olyan sok „nagyon fontos személy” érkezett a Magyar Kupa döntőjének első mérkőzésére, hogy a tudósítók máshonnan figyelték az összecsapást.

Magunk azonban nem bántuk ezt, mert arra gondoltunk, ha minden VIP-fotel megtelik, akkor elmondhatjuk, igenis van rangja a Magyar Kupának, és bizony sokan kíváncsiak a trófeát eldöntő végső ütközetek első felvonására.

Többek között Molnár Csaba kancelláriaminiszter is ott volt a stadionban, de ez nem csoda, hiszen győri kötődésű, felesége, Szűcs Kinga a városban működő Nemzeti Színház elismert művésze. De itt volt Kun András, korábbi alpolgármester, jelenlegi országgyűlési képviselő és mondani sem kell, a helyszínen szurkolt a város csapatának Borkai Zsolt olimpiai bajnok, Győr jelenlegi polgármestere. Mellette Szakács Imre ült, aki egykor a sportminisztérium államtitkáraként tevékenykedett, ma pedig a Győr-Moson-Sopron megyei Közgyűlés elnöke.


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik