A mesterek remekül cseréltek

A mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCEA mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCE
Vágólapra másolva!
2009.03.21. 23:46
Címkék
Nem hozott szemkápráztatóan jó mérkőzést a ZTE és a Honvéd összecsapása, azonban a Soproni Liga 20. fordulója szombati játéknapjának slágermeccse így is tartogatott meglepetést, ugyanis mind a zalai, mind pedig a kispesti oldalon a cserejátékosok szereztek gólt: Hajdú Norbert és Hercegfalvi Zoltán talált be a kapuba.

Mennyit ér az önbizalom?

Legutóbb hétfőn írhattuk Waltner Róbert pimasz kaposvári góljával kapcsolatban, hogy ziccerben ilyen laza bokamozdulatra csak az a játékos képes, akik maximálisan tisztában van képességeivel, s amellett hisz is önmagában.

Kijelenthetjük, a zalaegerszegi támadó Csank János érkezése óta ismét magára talált.

Egy edzőnek nagy szerepe van abban, hogy a labdarúgók mennyire bíznak önmagukban. Ez a Honvédnál is megfigyelhető: a korábban epizodistának is csak jóindulattal nevezhető Moreira és a kis túlzással hetekkel ezelőtt a guruló labdában is elbotló Dieng Abass mostanra teljesen átlényegült: a Magyar Kupában kettesével rugdossák a gólokat, és hogy a bajnokságban is számít rájuk Sisa Tibor, azt mi sem bizonyította jobban, mint hogy Zalaegerszegen mindketten a kezdőcsapatban kaptak helyet.

Még a betegség sem jelenthetett akadályt

Mennyit ér az önbizalom?

Az első félidőben csak a mezőnyben próbálkozó, a fordulást követően viszont már helyzetbe is kerülő Waltner Róbert elárulta: rengeteget. A ZTE rutinos támadója az elmúlt napokban influenzás megbetegedéssel küszködött, ám Csank János csak a végső esetben ülteti őt a kispadra, szombaton is kezdett.

„Valóban nincs gond az önbizalmammal – mondta Waltner Róbert. – Sokat számít, hogy lelkileg


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik