A műfűvel nem lehet baj

BERECZKY ATTILA jelenti SpiezbőlBERECZKY ATTILA jelenti Spiezből
Vágólapra másolva!
2008.08.14. 01:15
Címkék
Nem a debreceni csapat az esélyese a Young Boys–DVSC párharcnak, ám a Magyar Kupagyőztes szeretne meglepetést szerezni csütörtök este a berni Stade de Suisse-ben.

Az Édenbe – keletről.

Első látásra így tűnhet a DVSC svájci utazása, hiszen a Magyar Kupa-győztes Berntől 41 kilométerre, Spiezben, a festői Thunsee partján található Hotel Edenben ütötte fel főhadiszállását a Young Boys elleni csütörtöki UEFA-kupa-selejtező előtt.

Kiderült, az Édenben (bocsánat az Edenben…) sem minden tökéletes.

Bár a személyzet mosolyogva, udvariasan tálalta fel a játékosoknak az ebédet, de nem azt, amit korábban a vezetők megbeszéltek. Nem vitás, remekül nézett ki a leginkább pörkölthöz hasonlító főfogás, csakhogy egy profi labdarúgó az edzés előtt nem fogyaszthat már ilyesmit. Apró öröm: a debreceni delegáció illetékesei legalább kiharcolták, hogy vacsorára már azt kapjanak a fiúk, amit előzetesen kértek. Minderre legyinthetnénk, mondván, apróság, pedig nem az…

Főleg akkor nem, ha figyelembe vesszük, Debrecenben az elmúlt napokban újra a fociról, a Young Boys elleni esélyekről beszéltek az emberek, s több száz szurkoló kelt útra, hogy ott legyen csütörtök este a Stade de Suisse lelátóján.

A csapat összeállításában két nyitott kérdés maradt a meccs napjára: a combsérüléssel bajlódó Szűcs István és Rudolf Gergely játékáról csak a kezdés előtt dönt a gárda orvosi stábja. Ám bárki is szerepeljen a kezdő tizenegyben, a Stade de Suisse gyepén igazi focira készül a DVSC – műfüvön…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik