Euro 2008: Claude Makelele és Wesley Sneijder voltak a legjobbak

Vágólapra másolva!
2008.06.10. 13:56
A román-francia összecsapás legkiemelkedőbb teljesítményét Makelele, a holland-olaszét Sneijder prezentálta – legalábbis a fanok szerint.
Claude Makelele lett a tegnapi Románia-Franciaország mérkőzés legjobb játékosa, legalábbis az UEFA hivatalos honlapján lezárult szavazás szerint. A gallok rettenthetetlen futógépe ugyan nem futballozott kiemelkedően, de elképesztően sok kilométert vitt a pályára.

A 35 esztendős Chelsea-profi elárulta, hogy kissé csalódott a döntetlen miatt, hiszen keményen dolgoztak egész héten, de nem okoz gondokat az iksz, mert érzése szerint másik két "csoporttársukat" le tudják győzni.

A holland-olasz rangadón értelemszerűen a kiváló teljesítményt nyújtó Wesley Sneijder lett a mérkőzés legjobbja. A 24. születésnapját ünneplő holland elévülhetetlen érdemeket szerzett a győzelemben, valósággal ficánkolt a pályán.

"Tökéletes munkát végeztünk, régóta vártunk már arra, hogy legyőzzük az olaszokat és ez nagyszerű érzés" - nyilatkozta az ünnepelt.

A német Holger Osieck, az UEFA technikai csapatának tagja szerint a szélső "adott egy asszisztot, maga is betalált és több gyönyörű megmozdulása, passza akadt, ráadásul rengeteget futott, így megérdemelten kapta a díjat".
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik