Újabb brazilok érkeztek

V. T. N.V. T. N.
Vágólapra másolva!
2008.01.17. 23:10
Címkék

A Manchester United meg előzte az olasz Internazionalét, és megtalálta saját „Patóit”. Az angol bajnoki címvédő ugyanis szerződést kötött a 17 éves brazil ikerpárral, Fabio és Rafael Silvával, akik majd csak a nyártól, 18. életévük betöltése után léphetnek pályára az Old Traffordon. A „vörös ördögök” szakmai stábja a két évvel ezelőtt Hongkongban megrendezett ifjúsági tornán, a Nike-kupán szemelte ki a Fluminense szélső hátvédeit, majd később többször is próbajátékra invitálta őket. Sir Alex Ferguson elégedett volt a látottakkal, így az MU már akkor előszerződést kötött az ifjú titánokkal.

„Naná, hogy a brazil játékosok fiatalon is nagyon tehetségesek – mondta mosolyogva a jobb oldalon bevethető Rafael. – A Unitedben játszik például Anderson, aki nagyon jó barátunk, de az interneten keresztül a Liverpoolban játszó Lucas Leivával is tartjuk a kapcsolatot. Mégis a legnagyszerűbb példa számunkra Alexandre Pato. Ki tudja, lehet, hogy mi is bejárhatjuk ugyanazt a sikeres utat, mint ő.”

A balhátvéd Fabio kissé sajnálja, hogy a következő fél évben csak barátságos mérkőzéseken léphetnek pályára az angol együttesben, ennek ellenére bízik benne, hogy meghívást kap a brazil olimpiai válogatottba, amellyel a pekingi ötkarikás játékokon is szerepelhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik