A visszavágó pokolian nehéz lesz (1)

A mérkőzésről tudósított: LIPCSEI ÁRPÁD, PAJOR-GYULAI LÁSZLÓ, ZOMBORI ANDRÁSA mérkőzésről tudósított: LIPCSEI ÁRPÁD, PAJOR-GYULAI LÁSZLÓ, ZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2007.08.01. 08:51
Címkék
Megkezdte szereplését a nemzetközi porondon a magyar bajnok DVSC-TEVA csapata. A Loki kemény, harcos meccsen van túl, a svéd Elfsborg együttese nehéz próba elé állította a házigazdákat – a jövő heti visszavágó pokolian keménynek ígérkezik.

PERCRŐL PERCREPERCRŐL PERCRE

11. perc: Berglund lépett ki a lesre játszó hazai védők között, a balösszekötő helyéről 17 méterről ellőtte a labdát, nem sokkal a debreceni kapu fölé.

22. perc: Demjén adott be jobbról, Dombi okosan átlépte a labdát, a mögötte érkező Kouemaha kerülhetett volna 12 méterre a kaputól ígéretes helyzetbe, de a lövés pillanatában Björck becsúszott elé, és menteni tudott.

23. perc: Demjén ívelt jobbról középre, Sztojkov előrevetődve, szép mozdulattal fejelt kapura, de gyengén, így Wiland könnyedén megfoghatta a labdát.

31. perc: Ishizaki fordult a debreceni kapu felé a hazai térfél közepén, majd 28 méterről, jobbal nagy erővel meglőtte a labdát – fél méterrel fölé.

45. perc: Sándor Tamás ugratta ki a jobböszekötő helyén kilépő Sztojkovot, aki egyből középre ívelt, Kouemaha hat méterre a kaputól nyújtott lábbal próbálta elsodorni a labdát a kivetődő Wiland elől, de egy centivel lemaradt…

59. perc: Keene próbálkozott 26 méterről gólszerzéssel: nem ijesztette meg a hazaiakat a kaput tíz méterre elkerülő labda.

65. perc: Daniel Alexandersson ment el a bal oldalon, Komlósi mellett középre passzolt, Mobaeck átlépte a labdát, a jobbösszekötő helyén érkezett Keene, aki jobbal, 18 méterről gyengén találta el a labdát – ha egyáltalán kapura akarta rúgni azt. A labda így is három debreceni védő között

Mobaeck elé került, aki a leshatáron átvette, majd nyolc méterről, jobbal kissé esetlen mozdulattal alányúlt, Balogh már leült, így épp csak bele tudott érni a labdába, amely a hazai kapu jobb alsó sarkába vánszorgott.

0–1

68. perc: Sándor Tamás paszszolt középre, Sztojkov rosszul vette át a labdát, de ezzel becsapta Karlssont, a csatár megfordult, és 17 méterről jobbal laposan lőtt, Wiland vetődve hárított.

79. perc: Leandro adta be a labdát balról, Rudolf hét méterről fejelt, nem sokkal a kapu fölé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik