24 ÓRA.

Vágólapra másolva!
2007.06.21. 23:28

Új védő DortmundbanÚj védő Dortmundban

NÉMETORSZÁG. Két évre a Borussia Dortmundhoz igazolt Robert Kovac, az olasz Juventus horvát védője. A 33 éves hátvéd ingyen került a német klubhoz, mert a torinói együttesnél lejárt a szerződése. Kovac korábban a Dinamo Zagrebhez tartott, de miután nem kapta meg a klubtól a banki garanciát 132 ezer eurós (32 millió forint) alapfizetésére, meghiúsult a hazatérése.

Távozik a Depor edzője

SPANYOLORSZÁG. Hiába van még egy évig szerződése, lemondott Joaquin Caparrós, a Deportivo La Coruna vezetőedzője. Az 51 éves tréner 2005-ben vette át a csapat irányítását, ám a gárda az idény végén a csalódást keltő 13. helyen végzett. Caparrós állítólag az Athletic Bilbaóhoz szerződik a nemrég lemondó José Manuel Esnal helyére.

Erősít a Juventus

OLASZORSZÁG. Lapértesülések szerint napokon belül bejelenti a Juventus, hogy igazolta a portugál Tiago Mendest, a francia Olympique Lyon középpályását. A 26 éves válogatott játékos ügynöke olasz újságokban azt nyilatkozta: hogy az általa képviselt labdarúgó nagyon közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Juvéval.

Növelte a tétet az MU

ANGLIA. Megemelte 10 millió fontos (3.7 milliárd forint) múlt heti ajánlatát a Manchester United Fabio Quagliarelláért, a Sampdoria 23 éves olasz válogatott csatáráért. Pontos összegről nem tudni, úgy tűnik azonban, hogy az angol klub mindent bevet az azzurrik legutóbbi Eb-selejtezőjén két bombagólt szerző játékos megszerzéséért.

Kivásároló Roma

OLASZORSZÁG. A chilei David Pizarro játékjogát az Interrel fele-fele arányban birtokló Roma 5.75 millió euróért (1.4 milliárd forint) megvásárolta a milánóiak részesedését, így a legutóbb is a fővárosi gárdában szereplő játékos tulajdonjoga mostanra teljesen a Romáé lett.

Drukkerek kongresszusa

NÉMETORSZÁG. A futball az életünk, közeledés címmel először rendeznek szurkolói kongreszszust a Németországban. A kétnapos hét végi rendezvényre a lipcsei egyetem sporttudományi tanszékén kerül sor, és a különféle táborok összesen 350 képviselője mellett jelen lesz Theo Zwanziger szövetségi elnök, Horst Schmidt főtitkár és Wolfgang Holzhässer ligavezető is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik