Hozta a kötelezőt a veszprémi csapat

Tudósított: DONÁT TAMÁS, SIMON JÓZSEFTudósított: DONÁT TAMÁS, SIMON JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2007.04.15. 00:19
Címkék

Sántikálva, mankóval érkezett meg a csodálatos füredi sportcsarnokba Ivan Lapcsevics, a veszprémiek világklaszszis védőspecialista átlövője.

„Megműtött térdem szépen javul, de ebben az idényben már nem léphetek pályára –

mondta a szerb válogatott játékos. – A szerződésem lejár a szezon végén, de remélem, Veszprémben maradhatok.”

Az elődöntő előestéjén mutatták be Veszprémben a Zovko című könyvet, amely Zdravko Zovko mester karriertörténete. A bemutatón néhány méltatásban egyúttal köszönet is elhangzott a horvát trénernek a klubban eltöltött hét évéért. Ezt többen úgy értelmezték, hogy az MKB Veszprém gyakorlatilag elköszönt a távozását fontolgató edzőtől, aki a nyáron várhatóan hazatér Zágrábba. Az elhangzottak ezen értelmezését Balatonfüreden cáfolták a veszprémi vezetők, akik szerint még nincs döntés arról, meghosszabbítják-e Zovko lejáró szerződését.

„Nagyszerű időszakot töltöttem Veszprémben, temérdek sikert értek el játékosaim, jó érzés, hogy nem csupán erről, hanem eddigi egész pályafutásomról szól a rólam írott könyv – mondta Zdravko Zovko. – A folytatásról még valóban gondolkodom, hivatalosan még nem jelentettem be terveimet, de még semmiről sem vagyunk lekésve, hiszen javában tart az idény, a bajnoki rájátszás is csak a jövő héten kezdődik el.”

Az MKB Veszprém és a PLER Airport a kupa elődöntőjében főpróbát tartott a bajnoki elődöntőben vívandó párharcukra, amelyet három győzelemig játszanak majd, és a továbbjutó gárda a Szeged– Dunaferr csatából továbblépővel mérkőzik meg az aranyéremért. A balatonfüredi csatában a sérülésektől megtizedelt lőrinci együttes becsülettel harcolt, a második félidő közepéig nem is engedte elhúzni esélyesebb vetélytársát, amely biztosan jutott be a fináléba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik