Steve McClaren hiszi, a játékosok még mindig mögötte állnak

Vágólapra másolva!
2007.03.26. 15:26
Steve McClaren szövetségi kapitány úgy gondolja, az angol labdarúgó-válogatott tagjai mögötte állnak, szó sincs arról, hogy bizalmi válság alakult volna ki. A szigetországi sajtót ugyanis úgy tudja, a tréner alaposan összeveszett Wayne Rooney-val az Izraelben elért gólnélküli döntetlen után.
Steve McClaren szerint nincs bizalmi válság...
Reuters
Steve McClaren szerint nincs bizalmi válság...
Steve McClaren szerint nincs bizalmi válság...
Reuters
Steve McClaren szerint nincs bizalmi válság...
2Száz százalékig biztos vagyok abban, hogy a játékosaim még mindig értem játszanak. Úgy érzem, hogy Izrael ellen is mindent beleadtak, de nem lehettek boldogok, hiszen nem nyertek és gólt sem szereztek” – kezdte nyilatkozatát a szigetországi együttes szakvezetője.

Az angol média keményen kritizálta a válogatott szombat esti játékát, amely messze elmaradt a várakozásoktól. Állítólag a manchesteri Wayne Rooney a lefújás után verbálisan neki is támadt McClarennek, akiről amúgy a sajtó sincs túl jó véleménnyel, mivel a sztárokkal megtűzdelt gárda immár sokadik alkalommal szenvedett, ezért egyáltalán nem biztos, hogy kijut a 2008-as Európa-bajnokságra.

Szerdán Andorra lesz az újabb ellenfél, s sokan azt várják, hogy egy-két csillagnak tartott kulcsember kimarad, s sikerre éhes helyettesek lépnek pályára.

„Teljesíteniük kell a játékosoknak, ezt ők is tudják. Az viszont még korai, hogy az Andorra elleni összeállításról beszéljek” – jegyezte meg McClaren.
John Terry csapatkapitány elárulta, a lefújás után pokolian rossz hangulat uralkodott az angolok öltözőjében.

„Mintha vereséget szenvedtünk volna. Halotti hangulat volt. Az edző elég hangosan mondta el a véleményét, dühös volt. De mindez csak ránk, az öltözőre tartozik. Frusztráltak voltunk, hiszen a három pont nélkül jöttünk le a pályáról. Már a felkészülés során elmondtam, hogy a döntetlen nem lesz megfelelő számunkra, s sajnos így történt
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik