A négy kapufa nem ért egyetlen gólt sem

A mérkőzésről tudósított: TŐSÉR NORBERTA mérkőzésről tudósított: TŐSÉR NORBERT
Vágólapra másolva!
2007.03.18. 06:51
Címkék

Kemenes Szabolcs lemondott 12-es számú mezéről, immár 59-esben véd. A kapus hozzájárult ugyanis, hogy a klub viszszavonultassa a 12-es mezt, amelyet a szolnoki bajnoki előtt jelképesen a szurkolóknak ajándékoztak. A klubvezetés így mond köszönetet azért, hogy a szurkolók az NB II-ben is kitartanak a csapat mellett. A drukkerek a téli holt szezonban sem tétlenkedtek, és társadalmi munkában több mellékhelyiséget kitakarítottak, illetve a Nagyvárad tér felőli kapu mögötti lelátórészen lefestették a székeket és a kerítést. E segítőkészségért döntött úgy a Ferencváros vezetősége, hogy újabb meglepetéssel kedveskedik szurkolóinak: a Fradit támogató sportszergyártó cég segítségével elkészült egy óriás méretű 12-es mez is, amely minden hazai mérkőzésen a zászlórúdon lobog majd.

Nos, amilyen lelkes a fővárosi nézősereg, olyannyira kritikus is, ugyanis nem nézte jó szemmel csapata első félidei ötlettelen és tehetetlen játékát, és a játékosok – a másodosztályban először – szórványos füttyszó kíséretében mehettek az öltözőbe.

A folytatásban egy másik Ferencváros lépett pályára, amely kapuja elé szorította a szolnokiakat, aktivitását jelzi, hogy négyszer a kapufát találta el, igaz, egy ízben csaknem bajba került: Dragóner Attilának a gólvonalról kellett kirúgnia a labdát. Az idő előrehaladtával aztán a vendégek ereje a védekezésre és az időhúzásra koncentrálódott, amelyben Rézsó Péter járt az élen. A szolnoki kapus percekig tartó kirúgásai mellett hatalmas védéseivel a mezőny legjobbjának bizonyult. A Ferencváros ebben a bajnokságban először vesztett pontokat hazai pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik