Kaká régi csapattársa Pápán futballozik tovább

Gy. D.Gy. D.
Vágólapra másolva!
2006.09.22. 01:09
Címkék
Amint lapunkban már beszámoltunk róla: Appolinario Reinaldo személyében egy 29 esztendős brazil csatárt igazolt a másodosztályú Lombard Pápa Termál FC. A ciprusi Enoszisz Neon gárdájából érkező támadó, aki korábban megfordult hazájában a Sport Recife, a Paraná, a Botafogo és a Sao Paulo csapatában is, csütörtökön orvosi vizsgálaton esett át.

– Úgy tudjuk, annak idején egy csapatban szerepelt a világhírű Kakával.
– Így igaz – vágta rá Appolinario Reinaldo.

– Milyen embernek ismerte meg?
– Csak jót tudok róla mondani. Mivel nálam fiatalabb, az első, ami eszembe jut: tisztelettudó fiú, rendes, kedves srác Kaká. Nyugodtan mondhatom, hogy kimondottan jó viszonyban voltunk, de az is igaz, hogy ezt minden csapattársam ugyanígy elmondhatná, hiszen Kaká valamennyiünkkel barátságban volt. Tudja, mi, brazilok szeretjük egymást, összetartóak vagyunk bármerre vet is bennünket a sors.

– Tartja vele a kapcsolatot?
– Mióta Milánóba költözött, nem beszéltem vele, de remélem, hamarosan valahol újra összefutunk. Lesz miről beszélgetnünk, az biztos.

– Talán megkérdezi majd ő is: hogyan tetszik önnek Pápa? Illetve, ő megkérdezné azt is, merre van ez a város…
– Bevallom, eddig magam sem hallottam túl sokat erről a városról, de hamarosan feltérképezem Pápát. Főleg, ha a családom is megérkezik. Egyelőre várom, hogy a feleségem két kisfiammal – akik közül az egyik hét, a másik ötéves – megérkezzen. Négyesben majd bejárjuk Pápát. De csak most érkeztem, sokat még én sem láttam, ám az első benyomásaimról annyit mondhatok: csendes, kedves, szép városba kerültem. Természetesen az a legfontosabb, hogy jó játékkal, gólokkal segítsem új klubomat, és feljussunk a legmagasabb osztályba.

– Kakáról már faggattuk: van még világklasszis ismerőse?
– Edmílsonnal is játszhattam egy csapatban, őt a Barcelonából és a brazil válogatottból ismerhetik a magyar futballdrukkerek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik