Gera Zoltánék első veresége

F. Z.F. Z.
Vágólapra másolva!
2006.08.28. 23:58
Címkék
Az angol másodosztály ötödik fordulójának hétfői mérkőzésén a West Bromwich Albion 2–0-ra kikapott a tabellán a meccset megelőzően pont nélkül az utolsó helyen álló Sunderland otthonában.

A magyar válogatott támadója, Gera Zoltán végigjátszotta a találkozót, amelyet a lelátón ülve megtekintett Roy Keane is. A Manchester United korábbi legendás középpályása a mérkőzést követően aláírta szerződését a Sunderland vezetőivel, amelynek értelmében a 35 éves ír három évig lesz a „fekete macskák” menedzsere.
Az összecsapás előtt Roy Keane vasárnap már találkozott a játékosokkal az edzés során, és úgy látszik, hogy az akkor elhangzottaknak egy nappal később meg is lett az eredménye. Az idén visszavonult kiválóságnak a Sunderland lesz az első csapata, amelynél menedzserként dolgozik.

A West Bromwichnál bajnokin is bemutatkozott Kevin Phillips, az Aston Villától egy hete szerződtetett csatár, de ő sem tudta megakadályozni, hogy a csapat elszenvedje szezonbeli első vereségét.

A tabellát a 13 pontos Cardiff City vezeti, a WBA a nyolcadik, a Sunderland pedig az utolsó előtti helyen áll a 24 csapatos másodosztályban.

League Championship, 5. forduló
Sunderland - West Bromwich Albion 2–0 (Whitehead 33., Collins 47.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik