Fabregas nem igazol a Real Madridba

Vágólapra másolva!
2006.06.29. 15:44
Az Arsenal ifjú spanyol csillaga, Cesc Fabregas egy nyilatkozatában elárulta, hogy természetesen roppant szomorú amiatt, hogy válogatottja a vártnál jóval hamarabb búcsúzott a németországi világbajnokságtól, majd megismételte, hogy korábbi kijelentéseinek megfelelően jövőre is marad az ágyúsoknál.
Raúl vigasztalja Cesct, aligha kútbaesett madridi szerződése miatt.
Raúl vigasztalja Cesct, aligha kútbaesett madridi szerződése miatt.
Raúl vigasztalja Cesct, aligha kútbaesett madridi szerződése miatt.
Raúl vigasztalja Cesct, aligha kútbaesett madridi szerződése miatt.

Az Arsenal ifjú spanyol csillaga, Cesc Fabregas egy nyilatkozatában elárulta, hogy természetesen roppant szomorú amiatt, hogy a spanyol nemzeti tizenegy a vártnál jóval hamarabb búcsúzott a németországi világbajnokságtól, de rosszkedvét nem enyhíti egy mesés madridi szerződéssel.

Fabregas négy mérkőzésen lépett pályára a németországi tornán, legjobb formában talán Tunézia 3-1-es legyőzésekor futballozott.

Csapattársaival együtt jelenleg ő is roppantul letört a franciáktól elszenvedett nem várt vereség miatt, hiszen a spanyolok azzal az elhatározással vágtak neki a világbajnokságnak, hogy legalább a legjobb négy közé jussanak, sőt, Cesc egyenesen arról álmodott, hogy ők nyerik majd meg az aranyat is.

"Nagyon nehéz hazarepülni egy tornáról a kiesés után – nyilatkozta Cesc a Sky Sports Newsnak. - Borzalmas érzés ilyen korán itthagyni ezt a remek világbajnokságot.”

Amíg a 19 esztendős középpályás Németországban játszott, több hír is napvilágot látott esetleges klubváltásával kapcsolatban.

Természetesen ezúttal is a Real Madrid volt a „ludas”, ugyanis Villar Mir elnökjelölt bedobta Fabregas nevét is, mint olyan játékosét, akit hatalomra kerülése után megvásárolna.

Villar Mir egyébként nem csak Fabregast szeretné elcsábítani Londonból, hiszen hogy ne kelljen a játékosnak beilleszkedési gondokkal szembenéznie, Reyest és Arséne Wengert vele együtt Madridba hozná – legalábbis ezt ígéri a július másodiki választások előtt.

Fabregas viszont kijelentette, hogy jelenleg nem érdekli a Real Madrid megkeresése, hiszen jól érzi magát az Arsenalban, így nem igazol haza szülőhazájába.

"Nem tehetek arról, hogy nap mint nap felmerült a nevem a választási kampányban. Az Arsenal játékosa vagyok, nem igazolok el sehová” – zárta le a témát Cesc egy katalán napilapnak, a Sportnak adott interjújában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik