VB 2006: felépült Malouda

Vágólapra másolva!
2006.06.15. 22:30
Felépült titokzatos sérüléséből a kiváló francia középpályás, Florent Malouda, aki így pályára léphet csapata Dél-Korea elleni mérkőzésén. A „Les Bleus” szövetségi kapitányának, Raymond Domenechnek nagy szüksége lenne a dinamikus, támadó szellemű szélsőre, aki vinne némi lendületet Zidane-ék öreguras futballjába.


Felépült titokzatos, máig nem tisztázott sérüléséből Florent Malouda, aki így pályára léphet csapata Dél-Korea elleni mérkőzésén. A francia válogatott a svájciak elleni, első csoportmérkőzésén siralmas játékot nyújtott, így Malouda felépülése nagyon jól jött a kékeknek.

Malouda helyén egyébként akkor az a Franck Ribery szerepelt, akit a média valósággal bekövetelt a csapatba (Henry ma reggel tett is emiatt egy éles kirohanást a francia újságírók ellen), de nem tudott élni a lehetőséggel.

„Malouda most már normális terhelést kap az edzéseken, ugyanazt csinálja amit a többiek, azaz játékra kész” – nyilatkozta Domenech csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A guyanai származású bal oldali támadó középpályás (akinek testvére, Lesly egyébként az RC Lens profija) 2004-ben és 2005-ben is bekerült az év csapatába Franciaországban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik