Az angyalföldiek még a büntetőt is elrontották

A mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCEA mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCE
Vágólapra másolva!
2005.06.18. 22:33
Címkék


SÁRGA LAP: Svestka (reklamálásért) a 36., Straka (reklamálásért) a 65., Pekarik (felrúgta Rósa Henriket) a 68., Waltner (lerántotta Pekarikot) a 84. percben

SZÖGLETARÁNY: 2:1 (2:0)

67. perc: Weitner lódult meg a kapu felé, a 16-oson belül Skultéty hátulról buktatta. A megítélt büntetőből Schultz laposan, gyatrán a kapu közepe felé lőtte a labdát, Pernis könnyedén védett.

Minden valószínűség szerint a legtöbb Vasas-játékos fejében az járt, bárcsak legalább egy héttel később kezdődött volna el számukra a 2005-2006-os idény. Noha valamennyien tudták, hogy a klub és a csapat számára fontos az UEFA-Intertotó-kupa, sőt tisztában voltak azzal is, hogy a bajnokságra nemigen tudnának jobban felkészülni, mint ha nemzetközi tétmérkőzéseket játszanak, a nyögvenyelős előző évad után mégis jólesett volna egy kicsivel több pihenő, néhány nappal több időt tölteni a családdal.

A Vasas játékosai ugyanis már tíz napja hol napi egy, hol két edzéssel készültek a Dubnica elleni mérkőzésre. A piros-kékek keretében változás egyébként még nem volt, igaz, nem is lehetett, hiszen az átigazolási időszak majd csak június 20-án kezdődik, így Egervári Sándor ugyanazokra a futballistákra számíthatott, akikre a tavasszal.

Molnár Zoltán (jobbra) látványosan repült, ám azt nem tudta megakadályozni, hogy a vendégek fedezete, Dalibor Pleva továbbpasszolja a labdát
Molnár Zoltán (jobbra) látványosan repült, ám azt nem tudta megakadályozni, hogy a vendégek fedezete, Dalibor Pleva továbbpasszolja a labdát
Molnár Zoltán (jobbra) látványosan repült, ám azt nem tudta megakadályozni, hogy a vendégek fedezete, Dalibor Pleva továbbpasszolja a labdát
Amíg az első félidőben a Vasas igazi idény eleji, addig a vendégek idény végi formát mutattak; a Dubnica tudniillik a szlovák bajnokság befejezése óta eltelt egy hétben edzésben maradt. A mérkőzésre kilátogató szurkolók az első játékrészben látottak alapján valószínűleg megbánták, hogy ezt a meccset választották szombat esti programjuknak, hiszen ebben a 45 percben összesen talán két épkézláb támadást láthattak. A hazai labdarúgók közül a legtöbben fásultan mozogtak, igaz, a vendégek sem mutatták meg, miért is végeztek a szlovák bajnokság élmezőnyében.

A szlovákok a fordulást követően sem erőltették a támadásokat, a Vasas pedig hiába próbálkozott, csatárai teljesen veszélytelenek voltak a Dubnica kapujára. A 67. percben aztán mégis 11-eshez jutottak az angyalföldiek, Schultz Levente gyatra kísérletét azonban könnyedén semlegesítette Dusan Pernis. A piros-kékek a mérkőzés végére ugyan mezőnyfölénybe kerültek, gólt azonban nem sikerült rúgniuk, ezzel az eredménnyel pedig a látogatók lehettek elégedettebbek.

Jó: Posza, Molnár Z., Győri, ill. Pernis, Pekarík, Kiska

Mestermérleg

Szavazás

Mi lesz a Pápával az Intertotó-kupában?

Egervári Sándor: - A második félidőben már jobban játszottunk. Ekkor helyzeteink is voltak, ám még tizenegyesből sem tudtunk előnyt szerezni.
Lubomir Noszicky: - Kissé fáradtan futballoztunk, és a mérkőzés végére a Vasas átvette a játék irányítását, ám az eredménnyel azért elégedett lehetek.

Az NSO ajánlja:

Intertotó-kupa 2005

Az UEFA Intertotó-kupa eddigi győztesei

Intertotó-kupa 2004

Intertotó-kupa 2003
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik