Bajnokavatás pénteken?

M. T.M. T.
Vágólapra másolva!
2005.05.19. 23:23
Címkék
A Juventus már pénteken megszerezheti története 28. bajnoki címét - úgy, hogy pályára sem lép. Ha ugyanis a jövő szerdai BL-döntő miatt péntek estére előrehozott Milan-Palermo találkozón a piros-feketék nem tudják legyőzni a szicíliai társulatot, a Juve előnye behozhatatlanná válik. (Ha a Milan nyer, akkor a Juventus vasárnap lehet bajnok, ha győz Livornóban. Ha viszont a Milan nyer pénteken, a Juve pedig nem győz vasárnap, a döntés az utolsó fordulóra marad.)

A pénteki bajnokavatást valószínűsíti, hogy a scudettóról lélekben és szóban már lemondó piros-feketék ezen a héten már kizárólag a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntőre készültek. Carlo Ancelotti azt tervezi, hogy a bajnokin a B-csapatot küldi pályára, soraiban többek között Pancaróval, Costacurtával, Kaladzéval, Brocchival, Rui Costával, Dhorasoóval, Serginhóval és Tomassonnal, azaz csupa olyan játékossal, akik Isztambulban nem lesznek tagjai a kezdőcsapatnak.

Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg a scudettót 2005-ben?

Írja be az itt látható számot!
"Biztos vagyok benne, hogy a Milan tartalékosan is győzelemmel akar majd búcsúzni a San Siro közönségétől, de mi is nyerni akarunk, hiszen három pontra van szükségünk ahhoz, hogy UEFA-kupa-indulónak mondhassuk magunkat" - mondta Luca Toni, a Palermo gólzsákja.
Végül még egy hír a Milanról: Massimo Ambrosini combizomsérülése súlyosabb, mint gondolták, ezért a válogatott középpályás szinte bizonyosan nem léphet pályára a BL-döntőben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik