Huszonhármassal: David Beckham!

A. A.A. A.
Vágólapra másolva!
2003.07.02. 17:41
Címkék
Ha a tévécsatornákon elénk árasztott NBA-áradat miatt a 23-as számú mezről nem asszociálhatnánk egyből Michael Jordanra, talán semmi sem jutna eszünkbe, ha valaki e számot kívánja a hátán hordani. Márpedig David Beckham ilyen mezben kíván díszelegni a Real Madrid színeiben, s aligha Jordanra gondolt, amikor választott. Inkább megsúghatták neki, hogy valaha Alfredo di Stefano is a kettest és a hármast hordta a hátán, s ha már hetesben nem szaladgálhat Raúl miatt (az neki van fenntartva), hát úgy döntött, jó lesz neki a 23-as.
"Nem sztárnak jöttem!"
"Nem sztárnak jöttem!"
"Nem sztárnak jöttem!"
"Nem sztárnak jöttem!"
"Nem sztárnak jöttem!"
"Nem sztárnak jöttem!"


A divatdiktátor Beckhamet ma mutatták be legújabb öltözékében. Először a madridi kosárcsarnokban, "szűk körben” a média kegyeibepróbált bevágódni. A divatbemutatón 65 ország újságírója tolongott, számszerint 547-en. Szavai szerint nem sztárnak jött, s tudja, hogy Raúl a csapat esze. (Biztos, hogy jól tudja?) Spanyolul köszönte meg a mezét, majd kint a gyepen a Real-drukkerek számára is volt egy-két jó szava. Egy hozzá rohanó kisfiúnak pedig máris átadott egy mezt, ajándékként.
A kisfiú irigylésére semmi ok, szerdától már a boltokban is kapható Beckham-feliratú Real-mez, s ugye azt senki sem kétli, hogy az érte kért mintegy 16 ezer forintnyi összeg igazán méltányos ár.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik