NB I/B - Hévíz-Diósgyőr 2-1

A mérkőzésről tudósított: IGLÓDI ENDREA mérkőzésről tudósított: IGLÓDI ENDRE
Vágólapra másolva!
2002.11.24. 20:55
Címkék
GÓLSZERZÔ
Sándor Zs. a 49. percben Virágh bal oldali beadásából 14 méterről senkitől sem zavartatva félmagasan, kapásból a kapu bal oldalába lőtt (0–1). Fred az 56. percben Fonnyadt bal oldali beívelésénél a levegőben úszva akrobatikus mozdulattal, tíz méterről a jobb felső sarokba csúsztatta a labdát (1–1). Cupik a 82. percben Szabó Balázs indításából 14 méterről a kapu jobb oldalába zúdított (2–1)
SÁRGA LAP
Szabó Balázs (Vitelki gáncsolásáért) a 13., Vojtekovszki (az első asszisztensnél reklamált) a 20., Kuczkó (reklamálásért) az 54., Fonnyadt (Szögedit kaszálta el) a 66., Buza (a játék akadályozásáért) a 93. percben
SZÖGLETARÁNY: 6:6 (4:5)

A két, jól felkészített csapat lendületesen kezdett, az első nagy lehetőség a 20. percben Rob Kornél előtt adódott, akinek bal oldali szöglet utáni ötméteres, jól helyezett fejesét a Hévíz színeiben 100. alkalommal szereplő Kuczkó Gábor kapus káprázatos vetődéssel hárította. A két együttes láthatóan tartott egymástól, a hazaiak játszottak enyhe mezőnyfölényben, mégis a diósgyőri Vojtekovszki Csaba előtt adódott a második nagy helyzet, amelynél ismét a hazai kapus parádézott. Szünet után Sándor Zsolt vezetést szerzett a DVTK-nak. Az 54. percben újra a hévízi kapuba került a labda, ám Vojtekovszki találatát les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Újabb két perc elteltével Fred ebben az osztályban ritkán látható, bravúros mozdulattal szerezte meg már-már szokásosnak mondható gólját, ami egyben az egyenlítést jelentette a hazaiaknak. A játékrész közepén Ciprian Binder a felső lécet találta el, majd Rob lőtt ziccerből a kapu mellé. Az eltékozolt lehetőségek megbosszulták magukat, mivel a csereként beállt Cupik Ferenc találatával a vendéglátók kerültek előnybe.

Mestermérleg

Pusztai László: – A Diósgyőr legyőzésével olyan skalpot szereztünk, amire joggal lehetünk büszkék.
Pajkos János: – Nulla–egy után egy szabályos gólunkat nem adott meg a játékvezető…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik