NB I/B - Már a szünet előtt eldőlt

UGRÓCZKY KÁROLYUGRÓCZKY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2002.11.17. 23:27
Címkék
GÓLSZERZÔ
Bene Gábor a 34. percben tíz méterről fejelt a kapu jobb oldalába (1–0). Bene Gábor a 39. percben négy méterről helyezett a kapu bal oldalába (2–0). Ughy a 63. percben öt méterről fejjel csúsztatott a kapu bal oldalába (2–1). Ruzics a 66. percben büntetőből lőtt a kapuba (11-esből, 3–1). Vörös a 74. percben elhúzta a labdát a kifutó kapus mellett, aztán hét méterről helyezett a hálóba (4–1). Romanek a 76. percben a késlekedő védők mellett három méterről fejelt a kapu jobb oldalába (4–2)

SÁRGA LAP
Bánka (visszahúzta Romaneket) a 14., Vejmola (visszahúzta Bene Gábort) a 41., Lipták (elütötte Törököt) a 66. percben

SZÖGLETARÁNY: 1:5 (1:2)

Jó iramban kezdődött a találkozó. A hazaiaknál Varga Attila, a vendégeknél pedig Balogh Zoltán próbálta szervezni a játékot, több-kevesebb sikerrel. A félidő hajrájában alaposan felpörgött az Előre és a jól játszó Bene Gábor két találatával magabiztos vezetést szerzett. Szünet után a játék továbbra is a két tizenhatos közötti területre korlátozódott, sok átadási hiba jellemezte ezt az időszakot. A 63. percben Balogh Zoltán bal oldali szöglete után Ughy Márk betalált a BKV Előre kapujába és ezzel nyílt lett a találkozó. A vendégek azonban nem sokáig örülhettek, mert a cserejátékos Török Sándor a 66. percben egyedül tört kapura, már a tizenhatoson belül járt, amikor a vendégek kapusa, Lipták József elütötte. A 74. percben a sokat mozgó Vörös Péter szóló után magabiztosan helyezett a hálóba. Ezzel még nem volt vége a gólgyártásnak, a 76. percben Romanek Imre fejelt a kapuba.

Mestermérleg
Disztl László: – Küzdelmes mérkőzés volt, ahol az első félidőben mi szereztük meg a vezetést, és ezt végig tartani tudtuk.
Török József: – Csapatom ezen a mérkőzésen a lehető legideálisabb ellenfélnek mutatkozott, a BKV "csak akkor” ért el találatot, amikor a kapunk elé érkezett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik