Már a hatodik percben eldőlt

BODNÁR TIBORBODNÁR TIBOR
Vágólapra másolva!
2002.09.29. 20:58
Címkék
Demecser FC–Vasas 1–2 (1–2)

GÓLSZERZÔ
Makra a 3. percben húsz méterről, kissé balról a bal felső sarokba lőtt (0–1). Hámori a 6. percben a M'bemba felvágásáért megítélt tizenegyesből a jobb alsó sarokba gurított (11-esből, 0–2). Nagy S. a 32. percben Kovács Imre jobb oldali szögletét követően hét méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1–2)
SÁRGA LAP
Frida (Schindlert vágta fel) a 37., Kovács I. (reklamálásért) az 54., Varga S. (reklamálásért) az 55., Szarvas (színészkedésért) az 58., M'bemba (nem engedte elvégezni a szabadrúgást) a 60. percben
KIÁLLÍTVA
Varga S. a 74. percben
SZÖGLETARÁNY: 6:5 (3:4)

A két korai találat sokkolta a Demecsert, és bár a vendégek érthetően kocogósabb tempóra váltottak, még így is többször eljutottak a kapuig, mint ellenfelük. Ezért is jött némileg váratlanul a hazaiak szépítő találata, amely viszont megsokszorozta a házigazda erejét, vagyis a mérkőzésnek mindenképpen jót tett az újabb gól.
A második félidő elején aztán sajnos már nem a játéké volt a főszerep. Előbb Hámori Ferenc fejelte le Varga Sándort a játékvezető háta mögött, a volt válogatott csatár megúszta a kiállítást (miközben a vérző fejjel lefelé bandukoló Varga sárgát kapott…), igaz, a cserét már nem. Aztán a lelátón támadt egy kis affér, miután egy félig teli sörösdoboz fejbe talált a Vasas-táborban egy hölgyet. Miután megnyugodtak a kedélyek, a Demecser kerekedett felül, de a fölénye nem párosult helyzetek kidolgozásával. Varga Sándor reklamálásért a második sárga lapját is megkapta, de emberhátrányban is a Demecser játéka dominált, igaz, az egyenlítő találatot már nem tudta megszerezni, így a Vasas magabiztosan nyert.

MESTERMÉRLEG
Rozsnyai Béla: – A mutatott játékhoz gratulálok csapatomnak. Szerettünk volna pontot szerezni, ám korán hátrányba kerültünk.
Szapor Gábor: – A csapatom rendkívül taktikusan és fegyelmezetten játszott, megnyugtató előnyt tudott szerezni a mérkőzés elején. Ezt követően taktikus, jó megoldásokat választva magabiztos győzelmet aratott a rendkívül lelkes Demecser otthonában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik