Ismét formába lendült a Hévíz

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.09.28. 21:04
Címkék
Celldömölk–Hévíz 1–3 (1–1)

GÓLSZERZÔ
Fred a 10. percben 11 méterről fejelt a kapu bal oldalába (0–1). Lengyel a 36. percben, Márius 10 méteres lövését Kuczkó kiütötte, majd a szemfüles középpályás három lépésről a kapu közepébe sodorta a labdát (1–1). Fred az 56. percben öt méterről lőtte a kapu közepébe (1–2). Zugor a 90. percben Fonnyadt jobb oldali szögletrúgása után két lépésről továbbította a hálóba a labdát (1–3)

SÁRGA LAP
Stieber (Marius felvágásáért) a 15., Dobos (Fred buktatásáért) a 35., Lázár (Csernák fellökéséért) a 72., Csernák (letalpalta Czafitot) a 89. percben.

KIÁLLÍTÁS
Bozsó és Fred (dulakodásért a 83. percben)

SZÖGLETARÁNY: 2:4 (0:2)

A Hévíz kezdte a játékot, és gyorsan megszerezte a vezetést. A 10. percben Tebeli György pontos beadása után a tétovázó védők között a jó ütemben felugró Fred ragyogó fejese nyomán máris a hálóban táncolt a labda. Ezt követően a Celldömölk is bátrabban kezdeményezett, és Takács Béla jóvoltából több távoli lövés is ment Kuczkó Gábor kapujára. Fél óra elteltével egyenlített a Celldömölk. A hévízi védők határozatlansága nyomán Lengyel szemfülességét kihasználva tudta egalizálni az eredményt. A második játékrész elején a Celldömölk játszott mezőnyfölényben, de a hévízi ellentámadások veszélyesebbek voltak. Az 56. percben egy gyors ellentámadás végén újra megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Egyre feszültebb lett a hangulat. a 83. percben aztán végleg elszabadultak az indulatok. Fredet és Bozsó Ferencet rövid dulakodást követően küldte a játékvezető az öltözőbe.

MESTERMÉRLEG
Horváth Tamás: – Nálunk csak a három játékvezető volt gyengébb.
Pusztai László: – Idegenbeli bravúrt hajtottunk végre győzelmünkkel. Gratulálok a játékosaimnak a megszerzett három ponthoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik