Inkább a padot választotta

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2002.06.20. 20:01
Címkék
Udvarácz Milán fájó szívvel búcsúzik el
Udvarácz Milán fájó szívvel búcsúzik el
Udvarácz Milán fájó szívvel búcsúzik el
Udvarácz Milán fájó szívvel búcsúzik el
Udvarácz Milán fájó szívvel búcsúzik el
Udvarácz Milán fájó szívvel búcsúzik el
"Nagy ajándékot kaptam az élettől” – mondja a vonal túlsó végén Udvarácz Milán. És a következő pillanatban, mielőtt megkérdeznénk, hogy egy hiper-szuper járgánynak vagy egy luxusüdülésnek örül ennyire, már azzal folytatja: megállapodott a Ferencváros vezetőivel abban, hogy a 2002–2003-as szezont a zöld-fehéreknél tölti.

"Jövő hétfőn állok munkába az Üllői úton – tudjuk meg a Kispesttől búcsúzó, az FTC-t évekkel ezelőtt már erősítő kapustól. – Gyors és sikeres tárgyaláson vagyunk túl. Leegyszerűsítve a dolgokat: annyi történt, hogy a napokban megkerestek a Fraditól, leültem Szeiler József ügyvezető igazgatóval, illetve Garami József szakmai igazgatóval, és könnyen megegyeztünk. A Honvédtól fájó szívvel válok el, hiszen nagyon megszerettem a csapatot. Magam is sokszor hallottam ugyan, hogy így nincs pénz a klubnál, úgy úszik az adósságokban, de nekem egy rossz szavam sem lehet. Tény, a Kispest nem dúsgazdag, de az egyesület élén dolgozók mindvégig tisztességesek voltak, amit ígértek, azt betartották. Ezt ezúton is köszönöm nekik.”

Visszatérve a ferencvárosi elöljárókkal lezajlott eszmecserére: a honvédosokhoz hasonlóan Garami Józsefre is illik a tisztességes jelző, hiszen jó előre közölte új játékosával, hogy nála egyértelműen Szűcs Lajos az első számú kapus.

"Ez számomra is egyértelmű, mindenben segítem majd Lajost – reagál erre Udvarácz. – Na persze úgy kell készülnöm, hogy ha ne adj isten valami történne vele, akkor megfelelően tudjam helyettesíteni.”

A végén azért megkérdezzük a korábban Ausztráliában is védő kapustól, nem járt-e volna jobban, ha marad a piros-feketéknél, elvégre ott jóval nagyobb esélye lenne az egyes mezre. A válasz határozott és tömör:
"A Ferencváros hívott, úgy vélem, ezt bővebben nem kell magyarázni.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik