Közelebb a bajnoki címhez

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.03.22. 22:03
Egyre közelebb kerül a bajnoki címhez a Debrecen, amely szombaton a Pécs ellen aratott 1-0-ás győzelmet. A győztes találat Tisza Tibor nevéhez...

Egyre közelebb kerül a bajnoki címhez a Debrecen, amely szombaton a Pécs ellen aratott 1-0-ás győzelmet. A győztes találat Tisza Tibor nevéhez fűződik, aki a 93. percben előbb kiharcolt egy tizenegyest, majd értékesítette azt.

A Debrecen így a Videoton és a Győr elleni rangadók előtt 7 ponttal vezeti a tabellát, és kifejezetten kényelmes helyzetből várhatja a bajnokság hajráját. Amennyiben ugyanis az említett két mérkőzésen nem végez döntetlennél rosszabb eredménnyel, szinte biztosra lehet venni az aranyérmet. Még simábbá válhat minden, ha a Videoton vagy a Győr ellen 3 ponttal a tarsolyukban vonulnak le Kondás Elemér fiai.

El lehet-e még egyáltalán venni a végső sikert a Lokitól? Igen, de csak abban az esetben, ha a Videoton a jövő héten győzelmet arat. A Debrecen ugyanis a tetemes gyűjtött pont ellenére játékban nem igazán meggyőző és egy vereség könnyen kizökkenthetné őket a ritmusból. A csapatnak nincsen igazi klasszis csatára, és a pálya többi részén is bőven akadnak gyengeségei. Ezt kell kihasználnia José Gomes együttesének. Ha sikerül, még reménykedhetnek a sokat emlegetett bajnoki címben, ha nem, akkor a piros-fehérek lassan készülődhetnek a Bajnokok Ligája selejtezőire.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik