Vereségünk margójára

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2015.06.10. 11:06
Címkék
Csak annak az egynek örülök, hogy nem élőben láttam. A hosszabbítás második félidejének kezdetén ugyanis nem húzhattam-halaszthattam tovább...

Csak annak az egynek örülök, hogy nem élőben láttam. A hosszabbítás második félidejének kezdetén ugyanis nem húzhattam-halaszthattam tovább, el kellett indulnom otthonról dolgozni. A tragikus végről így apósom értesített telefonon.
"Rossz hír..." - kezdte és legszivesebben azonnal elhajítottam volna a telefont, majd amikor meghallottam pontosan mi történt, a tömött metrókocsit figyelmen kívül hagyva bizony kicsúszott egy-két cifra káromkodás a számon...Csak annak az egynek örülök, hogy nem élőben láttam. A hosszabbítás második félidejének kezdetén ugyanis nem húzhattam-halaszthattam tovább, el kellett indulnom otthonról dolgozni. A tragikus végről így apósom értesített telefonon.
"Rossz hír..." - kezdte és legszivesebben azonnal elhajítottam volna a telefont, majd amikor meghallottam pontosan mi történt, a tömött metrókocsit figyelmen kívül hagyva bizony kicsúszott egy-két cifra káromkodás a számon...

Ilyen egyszerűen nincs! Nem lehet. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy már megint velünk történjen.Ráadásul nem egyszer, hanem egy meccsen belül mindjárt kétszer...

Inkább nem idézem fel a gólokat, amiket a magyar U20-as válogatott a világbajnokság nyolcaddöntőjében Szerbiától kapott, és amellyel búcsúzni kényszerült a sorozattól, mert még a szavakat alkotó betűk leütése is fájdalmat okozna.

Na de miért? Miért már megint mi?

Ha tudnám a választ, akkor lottóznék is, és 5 milliárd forinttal a zsebemben a helyszínről követtem volna figyelemmel a meccset.

Így azonban csak következtetni és feltételezéseket gyártani tudok. Például azzal kapcsolatban, hogy Bernt Storck túl későn vette át a fiatalokat. Amíg Mészöly Géza nagyjából két évet dolgozott az utánpótlásban, mielőtt csapatával megmérettetett a hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságon, Herr Storcknak mindössze bő két hónap jutott, hogy felkészítse csapatát az U20 világbajnokságra. Melyikük végzett jobb munkát? Ha a tétmérkőzéseket nézzük, annak ellenére is a német szakember felé billen a mérleg nyelve, hogy az Észak-Korea elleni kiütéses győzelmet két vereség, majd egy hosszabbításos kiesés követte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik