Most vagy soha

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.01.24. 21:01
Hivatalosan is a második kalapból várja a magyar labdarúgó válogatott a 2016-os Európa-bajnokság sorsolását. A beosztás: Amint látható, sok...

Hivatalosan is a második kalapból várja a magyar labdarúgó válogatott a 2016-os Európa-bajnokság sorsolását. A beosztás:

Amint látható, sok erős csapatot megúszunk, de még így is ott a bombaerős harmadik kalap, és a többiből is kaphatunk erős ellenfeleket.

Példa egy rossz beosztásra: Spanyolország, MAGYARORSZÁG, Szerbia, Montenegró, Észak-Írország, Málta

Példa egy jó beosztásra: Bosznia-Hercegovina, MAGYARORSZÁG, Ausztria, Lettország, Azerbajdzsán, Gibraltár

Látható, nagyon sok függ attól, hogy Nizzában február 23-án milyen együtteseket sodor utunkba a sors. Egy biztos, az Eb 24 csapatosra emelése miatt ennél jobb esélyünk kijutni egy nemzetközi tornára nemigen lesz. Miért? Mert az első két helyen végző válogatottak azonnal kvalifikálják magukat az Eb-re, a legjobb harmadik szintén, a többi 8 csapat pedig eldönti egymás között.

Igazából nem is kell mást tenni, mint hozni önmagunkat. A magyar válogatott a 2012-es Európa-bajnokság és a 2014-es világbajnokság selejtezőiben egyaránt a harmadik helyen végzett, ez a pozíció ezúttal is elérhető. Feltéve, hogy a kis csapatok elleni mérkőzéseket sikerül hoznunk - mostanában érdekes módon ezzel nem volt gond. Ha ez megtörténik, a kulcs a harmadik kalapból érkező együttes elleni párharc lesz. Erre kell a legjobban felkészülni, ide kell helyezni a hangsúlyt. Ha sikerül, egyáltalán nem elérhetetlen a második hely. Sőt, mikor máskor, ha nem most?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik