Willi Orban semmiről sem akar lemaradni; Ligetvári már várja a tétmeccseket

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.08.08. 23:12
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Willi Orban teljesen felépült tavalyi sérüléséből. A magyar válogatott hátvéd éppen az RB Leipzig Atlético elleni BL-negyeddöntőjére készül, de fél szemmel már a nemzeti csapatra is figyel. Babják Bence interjúja.
Willi Orban teljesen felépült tavalyi sérüléséből.
A magyar válogatott hátvéd éppen az RB Leipzig Atlético elleni BL-negyeddöntőjére készül, de fél szemmel már a nemzeti csapatra is figyel. Babják Bence interjúja.

Manchester City, Lyon, Barcelona, Bayern München. Az e heti továbbjutókkal teljes lett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének a mezőnye – a nagy vesztesek közül Zinédine Zidane mégsem elégedetlen, a Juventus viszont máris edzőt váltott, Andrea Pirlo érkezett. Kétoldalas összeállítás az augusztusra halasztott visszavágókról.

Sturm Grazot vert a Fradi, kikapott a cseh bajnoktól a Fehérvár. A jövő hét végén rajtoló NB I-es idény előtt szinte minden csapat a pályán volt – a szombati mérkőzésekről minden, amit tudni érdemes két oldalon.

A Veszprémbe visszatérő Ligetvári Patrik felvette a kesztyűt. A férfi kézilabda-válogatott balátlövője azt is elárulta Nagy Péternek, hogy miért nem beszélhet az öltözőben spanyolul, és
hogy miként sikerült elfogadtatnia magát a veszprémi sztárokkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik