Világszám a Groupamában! Villogott a kardválogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.24. 23:06
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Legyőztük a vb-ezüstérmest! A horvátok elleni ragyogó diadalra mindenki felkapta a fejét. Háromoldalas tudósítás az Eb-selejtezős vasárnap szenzációjáról az örömittas Marco Rossival, Daliccsal, horvát és a magyar elnökökkel, Szalaival, Dzsudzsákkal, Lovrencsiccsel és Pátkaival.
Legyőztük a vb-ezüstérmest!
A horvátok elleni ragyogó diadalra mindenki felkapta a fejét. Háromoldalas tudósítás az Eb-selejtezős vasárnap szenzációjáról az örömittas Marco Rossival, Daliccsal, horvát és a magyar elnökökkel, Szalaival, Dzsudzsákkal, Lovrencsiccsel és Pátkaival.

Nemcsak a németek, a hollandok sem adták fel – de hiába. A többi csoport Euro2020-vasárnapja két oldalon.

Csapatban ismét csillogott a magyar kard. A gyenge egyéni szereplés után vasárnap kivágta a rezet a Szilágyi Áron vezette magyar válogatott, és remek ezüsttel zárta a budapesti világkupát. Háttér és nyilatkozatok.

Fél lábbal nyolc között a Szeged és a Veszprém. Egyoldalas tudósítás a kézilabda BL-nyolcaddöntő idegenbeli magyar meccseiről.

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – 1939-es svájci vereséggel, az ifjú Albertékről áradozó Sir Stanley Rousszal és az első kínai asztalitenisz-világbajnokkal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik