Vezetés, cserék, vereség; Torghelle, a mentor

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.05. 23:43
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Montenegróban felkészülési mérkőzésen maradt alul a válogatott. A hétfői, Szlovákia elleni Eb-selejtezőre készülő csapatról, továbbá a pénteki szlovák–horvátról és a többi Európa-bajnoki selejtezőről négy oldalon minden, amit tudni érdemes.
Montenegróban felkészülési mérkőzésen maradt alul a válogatott.
A hétfői, Szlovákia elleni Eb-selejtezőre készülő csapatról, továbbá a pénteki szlovák–horvátról és a többi Európa-bajnoki selejtezőről négy oldalon minden, amit tudni érdemes.

Torghelle Sándor a Vasasban folytatja. Az egyik NB II-es csapatból a másikba igazoló ex-MTK-s csatárral Somogyi Zsolt beszélgetett, és azt is megtudta tőle, hogy a fiatalok mellett amolyan mentorként is számítanak rá Angyalföldön.

Klujber Katrin 8-9 gólon állandósítaná a formáját. A Fradi női kézilabdacsapatának junior-világbajnok jobbátlövője az ifjak minden szemtelenségével tört be az elitbe, és Papp Bálintnak adott interjújából kiderül, hogy esze ágában sincs visszavenni a tempóból.

Marcel Hirscher nem akarta nem a csúcson befejezni. Az elmúlt évtized legnagyobb és minden idők egyik legnagyobb, a visszavonulását szerdán bejelentő osztrák alpesi sízőjétől Roska Emese Boglárka búcsúzott.

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém melléklet 8 oldalon – a veszprémi Kentin Mahéval, Véber Györggyel és Szűcs Mihállyal, továbbá a heti sportos tv-műsorral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik