Válogatott: Vermes és Vanczák is a kezdőben San Marino ellen

Vágólapra másolva!
2010.10.08. 12:28
null
Egervári Sándor San Marino ellen győzelmet vár el csapatától (fotó: Németh Ferenc)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte kezdőcsapatát a mai, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Az mlsz.hu-n olvasható összeállítás szerint a kezdőben kap helyet majd Vermes Krisztián és Vanczák Vilmos is, míg elöl Rudolf Gergely és Szalai Ádám szerepel majd.

 

A találkozó 19 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.

Akik jegyet váltanak a meccsre és a helyszínen szurkolnak a magyar válogatott sikeréért, egyben segítséget is nyújtanak a vörösiszap-katasztrófa során nehéz helyzetbe került honfitársainknak, az MLSZ ugyanis a meccs teljes bevételét a károsultaknak ajánlotta fel.

ÍGY ÉRKEZZEN A VÁLOGATOTT MECCSÉRE!
 

 


EURO 2012
E-CSOPORT
MAGYARORSZÁG–SAN MARINO 19.00
Budapest, Puskás Ferenc Stadion. V: Kaasik (észt)
MAGYARORSZÁG: Király – Vermes, Juhász, Vanczák, Laczkó  – Koman, Gera, Elek Á., Dzsudzsák – Rudolf, Szalai
SAN MARINO: SimonciniValentini, Vannucci, Bacciocchi, Della Valle, F. Vitaioli – Berretti, Bollini, Marani, M. Vitaioli – Montagna

Korábban megkérdeztük olvasóinkat is, hogy miként állítanák össze a csapatot a jelenlegi keret alapján. Az összesítés alapján ők két változtatást eszközölnének az együttesen: ha rajtuk múlna, Vermes Krisztián helyére Pintér Ádám kerülne be a védelembe, míg Elek Ákos helyett Vadócz Krisztián kapna lehetőséget.

A VÁLOGATOTT KEZDŐCSAPATA OLVASÓINK SZAVAZATA ALAPJÁN

Király Gábor – Pintér Ádám, Juhász Roland, Vanczák Vilmos, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Gera Zoltán, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Szalai Ádám

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik